Mindenre ráírtátok a gyerek nevét vagy csak füzet, könyv és jónapot?
Pl olló, korong, vonalzó - van aki azt mondja még a ceruzákra is külön rá kell...
(tanártól csak szülőin lehet majd kérdezni, az meg majd szeptemberben lesz...)
Elsőben azt kérte a tanárnő, hogy mindenre tegyük rá az ovis jelet. Ceruzák, apró vackok, mindenre.
Semmi értelme, ugyanúgy eltűnt a fele első héten, és sose került elő.
Másodiktól csak arra írtam rá, amire muszáj (füzet, könyv), és ami nagyobb érték. Annyit nem ér egy 20 ft-os színes ceruza, hogy órákig rajzolgassak minden évben.
Az első gyereknek elsőben ráírtuk mindenre IS, aztán soha többé asszem :) Tornapólóba érdemes, mert az egyforma, és össze-vissza vetkőznek, de a tolltartóját meg a vonalzót még sosem akarta elhagyni egyik sem.
Mondjuk még agyalok, az aktuális elsősöm PASI, szóval nem vagyok benne biztos, hogy felismeri a holmiját... :D
Nem kell ennyire ráfeszülni.
Elég a könyvre, füzetre. A gyerek úgyis megismeri a saját dolgait, meg vigyáz is rájuk.
Ha meg elhagy pár ceruzát akkor mi van? Ez eltörpül a vele kapcsolatos kiadás melletz.
5-ösnek, a fiam osztalyában pl. 4 K.B. monogrammú gyerek van. Vagy a vezeték vagy a keresztnevet teljesen ki kell írni.
Én csak a füzetre, könyvre írtam, tornapólóba, cipőbe, tolltartóba, és táskába. Soha nem veszett el egy ceruzája sem, de nem is hozott haza idegen iróeszközt sem. Nagyon jól megismerik a sajátjukat, többnyire vigyáznak is rá már elsőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!