Mindenre ráírtátok a gyerek nevét vagy csak füzet, könyv és jónapot?
Pl olló, korong, vonalzó - van aki azt mondja még a ceruzákra is külön rá kell...
(tanártól csak szülőin lehet majd kérdezni, az meg majd szeptemberben lesz...)
Mivel ezt kerték a suliban, így mindenre ráírtuk. Elsőben az ovis jelet is ha ráfért.
Meg harmadikban is így kérik.
A tanárnak is segítség, ha talál valamit, akkor tudja, hogy kié.
Csak pár ceruza tűnt el eddig és érdekes, ezek a név ellenére se jutottak vissza. Kóbor ceruza került hozzánk is és gőze se volt a gyereknek, hogy kié lehet. Vándorolnak, mas osztállyal is vegyülnek, több padtársa is van egy nap. Ha lett volna rajta név, vissza tudta volna adni.
(Egy lopós kislány a hajgumiját vette el és azt mondta az övé. Hat arra nem írtam a nevét rá, így azt később vissza csente magának.)
Mi indultunk haza másik osztályból kisfiú táskájával. 1x fordult elő, hogy nem néztem bele :/
Szerencsére megálltunk a játszótéren, ahol ők is, és amikor inna kértek a gyerekek, mindjárt kiderült a csere.
De volt nekünk otthon majdnem 1 évig egy pólónk, amikor feltűnt, hogy "jééé, kettő van belőle", akkor kezdtem keresni a gazdáját. A tornapóló és FÉL pár cipő pedig annak ellenére sem került elő, hogy a gyerek neve benne volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!