Mit gondoltok,online oktatás lesz?
Kedves Mindenki!
Egy előző kérdés inspirált,amiben jól le lettem pontozva.
És kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A helyzet, hogy a gyerekem speciális fejlesztő oviba fog járni,és leírtam abban a kérdésben, hogy mi lehetőségeinkhez mérten felkészültünk az itthoni fejlesztésre IS, mert szeretném elkerülni ami márciusban volt,hogy egyik pillanatról a másikra bezárt minden,és oldjuk meg ahogy tudjuk.
A kérdés lényege,hogy miért elítélendő ha valaki felkészül az otthoni létre IS?
Ez áll jelenleg a kormányrendeletben.
A járványügyi adatok nyomon követése alapján látható, hogy Magyarország jelenleg biztonságos, ezért szeptember elsején a hagyományos nevelés-oktatás megkezdése indokolt. A környező országok besorolása azonban láthatóan változik, a járvány terjedése nehezen kiszámítható, ezért a köznevelési ágazatnak fel kell készülnie a védekezésre és a megelőzésre, továbbá ki kell dolgoznia olyan eljárásrendet, amely megfelelő támpontot nyújt ahhoz, hogy szükség esetén célzott beavatkozásokkal beazonosíthatók és fokozottabban támogathatók legyenek a veszélyeztetett intézmények. A fenti feladatok eredményes végrehajtása céljából, a Nemzeti Népegészségügyi Központtal és az Operatív Törzzsel együttműködve, az alábbi intézkedési tervben foglaltuk össze a szükséges intézkedéseket.
En jobban orulnek az online oktatasnak.
Ma derult ki 34 elsos lesz egy osztalyban. Osszevontak ket osztalyt, egy harmadik meg maradt 18 fovel. Botranyosnak tartom ezt, semmit sem fognak tanulni, ennyi kisgyerekkel hogy fog birni 1 ember?
Erre jott az ujabb meglepetes maszk viselese kotelezo, mivel kicsi a terem es nem tudjak betartani a tavolsagot.
Mi igy kezdjuk az iskolat 6 eves iker fiukkal
13!
Gyerekeknek nem lesz kötelező a maszk. Amúgy egy elsőst írni, olvasni és számolni tanitani online....
Anno nalunk is 30 felett volt a létszám. Nem haltunk bele
19!
Október már tipikusan hűvös évszak, olyankor kezdődnek a megfázások és mivel a korona alapból kezdetben nem megkülönböztethető a sima náthától, így ez lehet az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!