Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit gondoltok,online oktatás...

Babyboom567 kérdése:

Mit gondoltok,online oktatás lesz?

Figyelt kérdés

Kedves Mindenki!

Egy előző kérdés inspirált,amiben jól le lettem pontozva.

És kíváncsi vagyok a véleményetekre.

A helyzet, hogy a gyerekem speciális fejlesztő oviba fog járni,és leírtam abban a kérdésben, hogy mi lehetőségeinkhez mérten felkészültünk az itthoni fejlesztésre IS, mert szeretném elkerülni ami márciusban volt,hogy egyik pillanatról a másikra bezárt minden,és oldjuk meg ahogy tudjuk.

A kérdés lényege,hogy miért elítélendő ha valaki felkészül az otthoni létre IS?

2020. aug. 18. 09:58
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
14%
20 igen lehet ez a vészforgatókönyv. Aztan meglátják, mennyi lesz a beteg...
2020. aug. 18. 13:19
 22/47 anonim ***** válasza:
26%
Tegnap olvastam, de nem tudom mennyire hiteles. Állítólag attól teszik függővé, hogy online oktatásra váltanak-e, hogy mekkora lesz a halálozás. Ha nagyon megugrik a szám, akkor van esély rá.
2020. aug. 18. 13:27
 23/47 anonim ***** válasza:
46%

Aki konkrét dátumokat meg hónapokat ír, hogy ő már bezzeg tudja, hogy mikor lesz digitális oktatás, az kamu egyértelműen. Honnan tudná ezt most bárki előre? (májusban is itt állítottak sokan, hogy ők biztosan tudják h május 15-től lesz rendes oktatás, aztán abból se lett semmi)

Akkor és ott lesz digitális okatatás, ahol találnak pl. egy iskolában fertőzöttet, vagy max ha egy városban nagyon megugrik az esetszám.

Szerintem ahhoz nagyon sok betegnek kellene lennie hogy megint országos szinten bezárják az iskolákat,tehát több ezres nagyságrend/nap, de én annak nem látnám értelmét se. Területileg mindig nagyok a különbségek.

Ráadásul már októberben bezárni mindenhol (valaki ezt írta) - elképzelhetetlen. Akkor még konkrétan majdnem 8 hónap van vissza a tanévből, remélem senki nem gondolja hogy ennyi ideig digitális oktatás lesz, az egy katasztrófa lenne és kivitelezhetetlen, tanulás szempontból is egy nagy nulla, több kárt okozna mint hasznot. Ha mondjuk októberben bezárnák nyilván nem lenne értelme mondjuk januárban kinyitni, az influenza szezon közepén. Nem, októberben biztos, hogy nem zárnak be, ez józan paraszti ésszel is végiggondolható szerintem.

Hagyjuk már a rémhíreket meg a konteós elméleteket.

2020. aug. 18. 13:36
 24/47 anonim ***** válasza:
0%
@utolsó,a május 15.azt hiszem,egy román hír miatt terjedt el, azt osztogatták fészen anélkül, hogy végig olvasták volna.
2020. aug. 18. 13:44
 25/47 anonim ***** válasza:
0%
23 nem konkrét dátumokat írtam, hanem terveket. De attól hogy neked, nekem vagy bárkinek nem tetszik, hidd el, nem ez lesz a szempont. Nyilván meg mindenki csak találgat. Gondolom azért ez október mert megindultak a számok felfelé és mi az egyik legfertőzöttebb megyében vagyunk. Gondolom ahol van 12 fertőzött, ott nem fognak bezárni. Ebben semmi konteo nincs.
2020. aug. 18. 13:57
 26/47 anonim ***** válasza:
23%

23!

Nincs ebben semmi konteo meg rémhír. Gondolj bele: mi a korona tünete? Köhögés, orrfolyás, láz, gyengeség. Mi a megfázás tünete? Ugyanez. Namarmost mikor van a legtöbb megfázásos eset? Ősszel. Ránézésre hogy állapítod meg, hogy ki koronás és ki van simán megfázva? Én pl szeptembertől júniusig nonstop köhögök, meg fújom az orrom. Eddig ez a kutyát nem zavarta. Ma, ne tudd meg most hogy néztek rám az emberek. Pedig iden konkrétan nem is volt olyan rossz. Tehát ránézésre nem lehet megállapítani kinek mi a baja így bizony esélyes, hogy valamikor az őszi hónapokban, amikor megugranak a megfázásos -esetek elővigyázatosságból újra online oktatás lesz

2020. aug. 18. 13:57
 27/47 anonim ***** válasza:
17%
Megfázásnál bő vízes orrfolyás van és nincs láz. Kovidnál a láz és a száraz köhögés jellemző.
2020. aug. 18. 14:02
 28/47 anonim ***** válasza:
32%

27!

Vagy nem.

2020. aug. 18. 14:03
 29/47 anonim ***** válasza:
37%

27, bizony hogy vagy nem.

Tavaly októbertől is egészen márciusig felváltva betegek voltunk a gyerekekkel (üdv ovi) és láz, száraz köhögés volt mindig a vezető tünetünk. Kétlem hogy covid lett volna.

2020. aug. 18. 14:24
 30/47 anonim ***** válasza:
0%
Valóban, ez sokkal tudományosabb válasz.
2020. aug. 18. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!