Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Alacsony vékony gyereketeknek...

Alacsony vékony gyereketeknek milyen táskát vettetek elsőben?

Figyelt kérdés

Rengeteg weboldalt átnéztünk, 1db táska tetszett neki, egy dobozos elsőseknek való ars una, elmentünk, felpróbálta, brutálisan hatalmas! Rápróbáltam más típusúakat, mind nagyon nagy rá :S

Augusztusban akarunk csak venni, de ismervén őt nehéz menet lesz, ezért próbálnék felkészülni.

(mondjuk az itteni szülők azt mondják, hogy ők vitték a táskát, olyan nehéz volt)

2020. júl. 13. 23:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
Teljesen mindegy, neked kell majd cipelni.
2020. júl. 14. 00:07
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem ő fogja vinni a tàskàt, hidd el.
2020. júl. 14. 07:28
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
A Budapest mintás Ars Unát vettem neki, az kisebb a többinél kicsit. Mondjuk így meg aggódom, hogy befér-e a cucca. De szerelmesek lettünk a mintájába mindketten, szóval amúgy is muszáj volt megvenni. :)
2020. júl. 14. 07:30
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Ja, és nem, soha nem cipeltem helyettük a táskát. 3 gyerekem van, jogsim meg nincs, mindig volt mit vinnem a táskájuk helyett is. Stramm kölykök, elbírták. :) Csak a kicsi valahogy kisebb, mint a nagyobbak, na érted... :D
2020. júl. 14. 07:31
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Túl kicsi táskát nem érdemes venni. Nálunk hétvégére hazaküldik az összes könyvet, akkor rengeteg dolgot hoz haza. Mi is visszük a táskáját, hiába sportos gyerek, de a majdnem 8 kilós táskát túlzásnak találom. Próbálgassatok, de mind furcsán fog állni rajta először. Nálunk mindkettőnek Scout volt/van.
2020. júl. 14. 07:39
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
unipap táskát vettünk. Pont jó volt elsőben, másodikban. Utána már le kellett cserélni, mert kicsi volt.
2020. júl. 14. 09:22
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Ja, és első pillanattól maga cipeli a táskáját. Nagyon ritkán kéri, hogy én vigyem, esetleg max fel az emeletre már.
2020. júl. 14. 09:23
 8/16 batta80 ***** válasza:
100%

Első kérdés: hogyan fog iskolába járni az 1-2 évben? Autó? Busz? Gyalog?

Második kérdés: minden nap hazahordják a cuccot, vagy hétfőn reggel be kell vinni, péntek délután hazahozni?

A fentiek fényében mi kaptunk egy végtelenül egyszerű, használt táskát, ugyanis autóval hordjuk, mivel nincs tömegközlekedés, és 3 km-re van a suli. Másrészt péntek délután kell csak hazahozni a cuccot. Harmadrészt az uzsonnás táska minden nap megy reggel, este jön, és az már a hátán van.

Így megy ez 3 éve.

2020. júl. 14. 10:05
 9/16 A kérdező kommentje:

A házunktól kb 120 méterre van az iskola, úgyhogy gyalog fog járni. A többiről gőzöm sincs, azt sem tudja még az iskola, hogy ki lesz az osztályfőnökük, de egyébként sem volt eddig semmiről tájékoztatás.

Mivel azt mondják marha nehéz a táska így gondolom mindig hordanak mindent, az első 2 hét után csak a kapuig mehet a szülő. Az ovi közvetlenül az iskola után van, már sajnálom hogy nem figyeltem az iskolába menő kicsiket 😅

2020. júl. 14. 10:26
 10/16 batta80 ***** válasza:
100%

Hát igen, elég bizonytalan a helyzet, még az is lehet, hogy digitális oktatás lesz már szeptembertől.

Esetleg kérdezz meg egy már oda járó gyereket/szüleit a tapasztalatairól.

Mindenképp merev táskát, amolyan dobozszerűt ajánlok, ahol eloszlik a súly. Mindegyik nagy lesz sajnos, az én pálcika kisfiam hátán csak az uzsonnás táska nem nagy :D

2020. júl. 14. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!