Alacsony vékony gyereketeknek milyen táskát vettetek elsőben?
Rengeteg weboldalt átnéztünk, 1db táska tetszett neki, egy dobozos elsőseknek való ars una, elmentünk, felpróbálta, brutálisan hatalmas! Rápróbáltam más típusúakat, mind nagyon nagy rá :S
Augusztusban akarunk csak venni, de ismervén őt nehéz menet lesz, ezért próbálnék felkészülni.
(mondjuk az itteni szülők azt mondják, hogy ők vitték a táskát, olyan nehéz volt)
Kisebbik fiamnak ilyen van, tavaly volt elsős. Most is ezt fogja hordani, mindene belefért (ők mindent hoznak, visznek mindennap), elég könnyű maga a táska. [link]
Fiam elég vékony, igaz magas, de maga a táska nem tűnik óriásinak. A márkáról csak jót tudok mondani, a nagyobbiknak vettem ilyen márkájú tolltartót elsőben, teljesen véletlenül, addig nem hallottam róla, most lesz 5. osztályos és még mindig ezt a tolltartót fogja hordani, semmi baja.
Én iskolában nem használtam könyveket, pláne líceumban nem vittem semmit, utolsó évben csak a pénztárcámat ,cigimet vittem.
Kocsival jártam utolsó évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!