Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen ajándékot adjon a...

Milyen ajándékot adjon a kislányom a tanítónénijének év vége alkalmából?

Figyelt kérdés
A kislányom elsős és nagyon jól vette az akadályokat, amit nagyban köszönhet a tanítónénijének is, aki a karantén alatt is folyamatosan támogatott minket szülőket és gondosan figyelte, ellenőrizte a gyerekek munkáját. Év végével az osztály fog közösen ajándékozni, de én szeretnék külön valami ajándékot adni neki. Tudni kell, hogy a tanítónéni év elején kapott ajándékokat a szülőktől karácsony előtt, de akkor udvariasan megköszönve azt kérte, hogy ne vigyenek neki ajándékot a gyerekek. Közös ajándék lehet, de külön ne. Ezt azóta többé-kevésbé betartották, mi például azóta nem vittünk neki semmi sem szülinapjára, sem húsvétkor. Viszont így év végével én tényleg hálásan gondolok rá, a munkájára és szívesen adnék neki valamit, tényleg egy apróságot csak. A kislányom rajzolhatna stb. neki, de ilyesmit év közben is csinált már vagy adott neki cukrot, amikor a barátainak is adott. Van esetleg valami jó ötletetek? Vagy szerintetek továbbra sem adjunk semmit külön?
2020. jún. 9. 14:08
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem érdekelnek a válaszok, minek írtad ki a kérdést?

Illetve úgy látom fáj az igazság, h a véleményeddel ellentétesek a válaszok, mert a legtöbben azt írták h nem kell ajándék ha ezt kérte a tanárnő.

A tanárnő kérését nem figyelembe venni elég nagy tiszteletlenség és butaság... itt nem kéne a kibúvólat keresni h na de akkor is csak egy pici ajándékot.. A nem az nem és kész.

2020. jún. 9. 22:45
 22/40 A kérdező kommentje:
A primitív válaszok nem érdekelnek. Egyébként ha nem tűnt volna fel, a képeslapot többen ajánlották és annál maradtam. Unatkozásból írogatók meg passzióból bosszantók nálam rossz helyen járnak. Totál nem érdekeltek :-) Ez a részetekről egy szegénységi bizonyítvány, elég baj az nektek. Mivel már döntöttem, a véleményetekre meg nem vagyok kíváncsi, lapozhattok :-D
2020. jún. 9. 22:51
 23/40 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező a te válaszaid primitívek, olvasd csak el az utolsó hozzászólást. Nem mindenki írt bunkó stílusban, de szerinted mindenki bunkó, aki a tiéddel ellentétes véleményt fogalmazott meg...

Egyébként mért nem a tanárnőt kérdezed meg h kér-e cuki képeslapot vagy ajándékot? Ja azért mert ő már elmondta a véleményét h nem kér? De hát ez kit érdekel, igaz? Idegenek véleményét kikérni sokkal fontosabb.

2020. jún. 10. 07:41
 24/40 A kérdező kommentje:
Neked sincs jobb dolgod, látom :-D Hol írtam azt, hogy minden válasz primitív? Megköszöntem a segítő válaszokat, a primitív vagy kioktatókat meg nem. Ennyi. Egy nyaralásról küldött képeslap meg nem ajándék. Szerintem simán belefér az, hogy az ember idegenekkel is megvitat dolgokat. Te egyáltalán minek regisztráltál akkor erre az oldalra? :-D :-D Költői kérdés volt, mert nem érdekel, eszemben sincs rád pazarolni az időmet tovább. A többi kedves válaszolónak viszont köszönöm mégegyszer! :-)
2020. jún. 10. 08:03
 25/40 anonim ***** válasza:
10%

Én sokak szerint a tipikus "nyalizós" anyuka vagyok... de a gyerekem (és így természetesen én is) olyan sokmindent köszönhetünk a tanító néninek, hogy igenis minden alkalomra, amikor csak lehet, kap kis ajándékot. A kézműves dolgokat preferálom, szerencsére az osztályfőnök is (nem a csokit :D).

Van valami, amiben ügyes vagy? Itt nem a gyereknek kell készítenie, nem ő akarja megköszönni, hanem te. Szóval pl tudsz varrni? Sütni? kötni? horgolni? rajzolni? Bármi jól jöhet. Egy szép könyvjelző, vagy egy varrott könyvkabát/könyvtok, egy ökoszatyor, sk keksz... bármi, természetesen az alapján, hogy mi passzolhat hozzá. De ennyire biztosan ismered.

2020. jún. 10. 08:56
 26/40 anonim ***** válasza:
70%
Na te az a tipikus nyaligep vagy b+ kérdező. Ha egyszer azt mondja külön nem, nem érteni magyar? :Dxd
2020. jún. 10. 10:06
 27/40 anonim ***** válasza:
83%
Pedig foglalkozhatnal a többi szülővel is. Te olyan gyereket nevelsz aki lefelé tapos felfelé nyal? Akkor így vili. Konkrétan az ilyentol hányok. Külön szerintem nem illik, belegondolsz? Adtok együtt, utána meg külön? Na ez az ami nekem sem oviban, sem suliban nem tetszik. Akkor ne adjatok együtt.
2020. jún. 10. 10:11
 28/40 anonim ***** válasza:
70%
Én tudom érzed e, de ha te külön adsz bármit is az azt jelenti ki akarsz tűnni. Így már érted?
2020. jún. 10. 10:12
 29/40 anonim ***** válasza:
27%
Rosszul irtam jav*:nem tudom érzed e
2020. jún. 10. 10:13
 30/40 anonim ***** válasza:
14%

De miért kell, hogy kitűnni akarjon? Nem mondhat valaki egyszerűen így köszönetet a pedagógusnak? Nektek elképzelhetetlen, hogy a gyereketeknek olyan tanítója van, akinek tényleg hálásak vagytok a munkájáért?

Én a gyerekem életét is rábíznám a tanító nénijére.

2020. jún. 10. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!