Leendő elsősök szülei. Hogy élitek meg hogy mindjárt vége az ovinak?
Az én fiam nem jár már 1 hete, múlthét hétfőn elballagott, azóta nem vittem. Itthon vagyok, augusztusra várjuk a hugit, úgyhogy nem gond. Ő utálta már az ovit, 4 évet járt, mert szeptemberi születésű. Már számolta vissza a napokat, hogy mennyit kell még mennie. Egyébként sem aludt már 2 éve délben, az idei nevelési évben haza is hordtam ebéd után, ha volt valami foglalkozás du., akkor visszavittem, megvártam. Így már nekem is fárasztó volt napi 3-4szer oda-vissza megjárni az ovit.
A sulival még nem igazán foglalkozunk, a legtöbb dolgot már megvettük. Játékosan szokott összeadni-kivonni, próbál olvasni, nyomtatott nagybetűkkel szavakat írogat, de magától (pl. hétvégén azt írta le, hogy TANÍTVÁNY, ISKOLA, lebetűzi magának). Én jobban szeretném, ha élveznénk a nyarat, legyen még igazi felhőtlen nyári szünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!