Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Alsós gyermeteikkel napi...

Alsós gyermeteikkel napi szinten hány órát tanultok/hány órát tanul?

Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne, hogy 1 nap hány órát tölt tanulással a gyerek. Az mindegy, hogy egyedül vagy veled. Az enyém 1-1,5 óránál nem tanul többet átlagban napi szinten. Én azt rettenetesen kevésnek érzem. Elvégezzük a feladatokat, visszaküldjük és ennyi. A gyereket sem tudom rávenni többre. Szerintem ez így kevés lesz hosszútávon, szerintetek?
2020. ápr. 1. 20:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

atol függ melyik nap mitt csinålunk meg heti feladotakbol,van hogy 2 óra alatt vėgzünk,de kedden 5 óråt tanultunk sok volt matek meg környezetbe is bele keztünk .

tegnap kb 2 óråt tanultunk ,ma nem tudom mėg de måra rajzos feladatok maradtak .igaz egėszhėtre megkapjuk hėt elejėn a tanulni valot ,igy ha bele huzunk akkor hėtvėgėn nem kell tanulni semmit.

2020. ápr. 2. 06:44
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm húga kb két három órát tanul naponta, és ez csak a nagyon maximum.

Én tizedikes gimnazistaként egy nap nagyon max öt órát. Ebbe benne vannak a plusz dolgaim is, meg a lusta voltam valamikor és be kellene hozni.

2020. ápr. 2. 08:00
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm másodikos lánya napi 3 órát. Ez nem azt jelenti, hogy a 3 órát végigtanulja, hanem délelőtt van egy fix 3 órás idősáv, amikor minden feladatot meg kell csinalnia. Ismerősöm mondta, hogy nekik csak így működik, hogy van egy fix menetrend. Reggeli után mennek ki sétálni 15-20 percet a kutyával (erdő mellett laknak), visszaérnek és onnantól megy a 3óra. Ebéd után csendespihenő, nem alszanak de mindneki halk elfoglatságot keres magának (apuka home officeban van), aztán a gyerek a barátaival szokott videóchateleni:D. Később mennek egy jó 1 órás túrára (erdő), vacsi, stb.
2020. ápr. 2. 08:56
 14/34 anonim ***** válasza:
88%

Másodikos kb. 1,5 - 2 óra között van, attól függ mennyi anyag jön aznap. Tegnap volt 2,5 óra is, de volt egy csomó gyakorló matekfeladat, nyelvtan, környezetből is új anyag, és még énekóra is volt (dalfelismerés és ritmusírás videóról). Plusz visszaküldtünk a tanító néninek egy versmondást és két szorzótáblát.

A pénteki napjuk könnyű, akkor 1 óra alatt is bőven megvan mindennel.

Én úgy látom neki ennyi elég, érti, tudja az anyagot. Ahogy láttam a nyílt napon, az órán is hasonló mennyiséget csináltak, napköziben megvolt a házi, otthon nemigen kellett már semmit tanulni vele.

Nekem mondjuk szerencsém van, mert nagyjából önállóan megcsinálja, keveset kell segíteni.

2020. ápr. 2. 08:56
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

6-os, nálunk pont így volt, nem egy suliba járnak a gyerekeink? 😅

Az első hét valóban brutál volt, ma már 1 órát tanul csak, ezt meg kevésnek érzem, mondjuk a tanárok is átláthatóbban küldik a feladatokat és nem kérnek mindent vissza.

2020. ápr. 2. 14:00
 16/34 anonim ***** válasza:
83%
Átlagosan 3 órát tanul egy nap. Szerintem nem kevés.
2020. ápr. 2. 16:30
 17/34 anonim ***** válasza:
56%

2-os és 4es gyerek átlag napi 2-2 órát délelőtt és délután.

És még így is nagyon kevésnek érzem.

Úgy érzem én is, hogy nincs tudás, csak feladatmegoldás, és nem mélyülünk el a tanulásban....

2020. ápr. 2. 17:21
 18/34 anonim ***** válasza:
58%

Harmadikos fiam 5-6-7 órát tanul,vagy még többet.Magyarból sokszor dupláját adják,mint a suliban,matekból is belehúztak,sok a beadandó,még tesiből is van.

Egész nap tanulunk,mert tesó is van.Meg néha ebédet is kéne főzni.Esetleg enni is,meg mosogatni.Ja,és mosni.Teregetni,elpakolni,porszívózni,vásárolni,játszani.Tisztálkodni,levegőzni,stb.,stb...Rohadt elegem van.Ez nem online oktatás.Én oktatom,a leírt oldalszám alapján... :(

De követelnek,ránk szólnak,ha mondjuk délig nem küldjük vissza a beadandót mondván,hogy az órának már vége lenne rég az iskolában.Ja,csakhogy itthon nem a tanárnéni töröl feneket tanítás közben,főzi az ebédet,tereget,mosogat a gyerekek után...

2020. ápr. 2. 17:26
 19/34 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó- szívemből szóltál- én 3 gyereket tanítok így otthon... dolgozom is! :(

Nem tudom hogy hogy gondolták ezt!!!

2020. ápr. 2. 18:03
 20/34 anonim ***** válasza:
40%
18-as, nekem meg napi 8 óra munkát is el kell végeznem. Ha csak a házimunka lenne és a tanítás, akkor még unatkozni is lenne időm.
2020. ápr. 2. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!