Aki baba mellett otthonról dolgozik, mi a végzettségetek? Baba mellett mit tanultok?
Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 14:18
1/7 anonim válasza:
Könyvelő vagyok, a férjem cégénél segítek be pár napot bérszámfejtéskor, ill. a saját munkahelyemről szoktak néha telefonos segítséget kérni, de aktívan ndm dolgozom még itthonról sem. Most az államháztartási mk könyvelő képzést csinálom.
2/7 anonim válasza:
Barátnőm kozmetikus, és otthon van a "szalonja" kialakítva.
Meg 2 generációs házban élnek a szüleivel, szóval a mama be tud segíteni a gyerekvigyázásba.
3/7 anonim válasza:
Online marketing. Mindig is rugalmasan, főleg home office-ban dolgoztam, kötetlem munkaidővel, gyerek előtt is így volt.
5/7 anonim válasza:
Projekt menedzser vagyok, közvil munkákat csinálunk, telefonon és emailben "tartom a kapcsolatot" a szerelőkkel, jegyzőkönyveket és épitési rajzokat csinálok
6/7 anonim válasza:
Könyvelő vagyok, itthonról dolgozom, előtte is így tettem. Az változott, hogy kevesebb ügyfelet tartottam meg. Gyakorlatilag csak azt az időt hagytam ki, amit a kórházban töltöttünk, de ehhez az kellett, hogy a lányom már-már bántóan jó gyerek és több fonton is (takarítás, udvar, bevásárlás, némi gyerekvigyázás) van segítségem.
Tanulni nyelvet tanulok, de ezt is mindig csináltam gyerektől függetlenül (éppen oroszt), ez hobbi nekem.
7/7 anonim válasza:
Angol-magyar (vica-versa) fordító vagyok. Emellett nyelvtanár. Több generációs házban élünk, így be tudnak segíteni a munka mellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!