Ti hogy gondoltátok, hogy zárják be az iskolákat vagy ne? Most, hogy zárva lesznek, úgy gondoljátok, hogy ez jó ötlet, vagy sem?
Figyelt kérdés
Én mindenféle véleményt hallottam. Egy kollégám pl. ma egész nap azt szajkózta, hogy mekkora felelőtlenség, hogy nem zárnak be az iskolák, most hogy bezártak, most ki van akadva, hogy mit fog csinálni a gyerekeivel.... Nem értem, hogy akkor mégis mi lenne a jó neki?2020. márc. 13. 22:50
41/45 anonim válasza:
39-es, most kb senki nem látogathatja meg a szüleit, aki meg repülővel tenné ezt, az duplán eszetlen jelen körülmények között!!
42/45 anonim válasza:
Arról nem a vírus tehet hogy valaki csak 2 évente szakít időt a szüleire.
43/45 anonim válasza:
42!
Én is szeretlek. Egy szóval nem mondtam, hogy a vírus tehet róla, hogy két évente utazunk. Nyilván okunk van rá, nem gondolod? De bunkozz még egy kicsit, látom az megy. Agyatlan idióta.n
44/45 anonim válasza:
Nem vagyok bunkó, csak kiakaszt a nyivákolásod, hogy jajj most nem tudtok utazni. Nagyon fontos lehet. :)
45/45 anonim válasza:
44!
Nem nyivákoltam, csupán rosszul esik. De képzeld, azóta jött egy email is a légitársaságtól: ingyenesen atirathatom a jegyemet.😘 Más kérdés, hogy nem fogom. Továbbra is azt remélem, hogy addigra lefut ez az egész. Ha meg nem, akkor így jártam. Elfogadom, de attól még xarul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!