Volt már, hogy a gyereked nagy hisztit csapott, hogy nem akar suliba menni?
Figyelt kérdés
Hogy kezelted?2020. jan. 15. 08:21
11/13 anonim válasza:
"Sőt, pl legutóbb betegség után, amikor szóltam, hogy nyűgös még, otthon tartanám pluszban egy napot, ő igazolta le neki."
Hm. Érdekesen hangzik. Konkrétan hihetetlenül. Mégis hogy tudja leigazolni a tanar?
12/13 anonim válasza:
"Szuper tanárotok lehet!"
A legjobb <3
13/13 anonim válasza:
Az osztályfőnök is igazolhat hiányzást.
De amúgy technikailag nem kérdeztem, hogy csinálja, nem tudom, a kréta milyen lehetőségeket ad erre.
Szerdáig írta ki az orvos, megbeszéltük aznap, hogy még nincs topon a gyerek, de a betegek közé nem vinném megint be (mert már nem beteg, csak éppen alul-felül vírus után még nem igazán evett, gyenge volt), és azt mondta, nyugodtan maradjon még egy napot pihizni, erősödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!