Mit csináljak? Elsős fiam torna órán eltörte a kezét és boka repedése lett. Nem szóltak arról, hogy rosszul van vagy elesett. Mikor érte ment a nagymamája délben tudtuk meg mi a helyzet. Műteni is fogják.
Figyelt kérdés
Már nagyon dühített, hogy nem voltak képesek szólni mikor a gyerek sírt is több nem az első alkalom, hogy baleset történik és nem szólnak. Igazgató tud tenni ez ügyben valamit?2019. okt. 4. 16:57
42/61 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy szegényke tanító nem tudta hogy törött kéz lett a sztoribol és repedt boka, hanem egy ilyen esetben én elvarom hogy értesítsenek. Mit gondolsz szerinted nem du szóltak volna egyébként? Egyértelmű hogy el akarták tusolni. A napnál is világosabb!!
43/61 anonim válasza:
Gondolom akkor is szegény tanítot és iskolát véded ha veled történik ilyesmi. Szegény nem tudhatta. Istenem! Megszakad a, szívem. De ennél már csak az a viccesebb hogy a kérdező mit toketlenkedik.
44/61 anonim válasza:
Megegyszer; a tanár nem orvos. Hacsak nincs röntgen szeme, nem tud forest diagnosztizálni. Ha pedig nem tudja higy eltört, csak sir a gyerek, de megnyugszik, miért hívna a szülőt? Nem honném hogy naiv vagyok, mert nem tudom elképzelni, higy egy párszáz fős iskolában mondjuk egy tízes tanarikarral együtt órákon át hagynának orjongenina fájdalomtól egy gyereket. Nem kell a tanárt keresztre feszíteni. Ő nem tudta, hiyg súlyos a sérülés, úgy járt el, ahogy ő azt jónak látta.
45/61 anonim válasza:
Lazán a jegyzőkonyv le@rasa miatt meg lesznek hurcolva mégis hogy képzelik? A szülők meg be vannak tojva jajmilesz mitcsinaljak? :D
46/61 anonim válasza:
Az vagy. :) Hiába írod le megegyszer santitott bammeg, nem olvasod? Le@rtak kész, pont.
47/61 anonim válasza:
Ez az hogy úgy járt el. :D Imádkozom, hogy ne ilyen suliba menjünk. Lehet nem vagyunk egyformák, én biztos nem hagynám annyiban.
48/61 anonim válasza:
43!
Nos, a gyerekem osztálya anno nyert egy nap wellness furdozest. A gyerekem nem tudott úszni, alámerült a hullammedenceben. Egy vadidegen húzta ki a vízből. Ezt kb egy héttel később tudtam meg, Akkor is véletlenül, amikor is egyik anyuka megkérdezte, hogy igaz e, mert a kisfia ezt mesélte. Mégsem akartam keresztre feszíteni a tanárt, higy miért nem hivottf fel azonnal, miért nem mondta egyáltalán el. Most se tervezek ilyet, pedig azóta már több mint 10 év telt el, a gyerekemnek pedig még mindig víziszonya van
49/61 anonim válasza:
Következménye remélem lesz, majd megtanulja, nem szép dolog eltusolni a jegyzőkonyvet. Arról hallottatok? Kötelező nincs mismasolas!!!!
50/61 anonim válasza:
Engem tökre nem érdekelne a tanító kifogása, mondjuk én nem is szarakodnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!