Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit csináljak? Elsős fiam...

Mit csináljak? Elsős fiam torna órán eltörte a kezét és boka repedése lett. Nem szóltak arról, hogy rosszul van vagy elesett. Mikor érte ment a nagymamája délben tudtuk meg mi a helyzet. Műteni is fogják.

Figyelt kérdés
Már nagyon dühített, hogy nem voltak képesek szólni mikor a gyerek sírt is több nem az első alkalom, hogy baleset történik és nem szólnak. Igazgató tud tenni ez ügyben valamit?
2019. okt. 4. 16:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
90%
De mirol kellett volna értesíteni a szülőt, ha egyszer nem veszik észre, hogy törésről van szó? Hallo, Kovács anyuka, Pistike elesett, sírt 10 percet, már megnyugodott. Vagy mi? Nem orvosok, pedagógusok. Ha a gyerek órákon át őrjöng, nyilván felhívják a szülőt. De ha sir egy kicsit, aztán megnyugszik minek telefonálnának? Feletek nem esnek el a gyerekek? Ertem hogy felháborító, hiszen súlyosan megsérült. De honnan tudta volna a tanár?
2019. okt. 4. 20:26
 12/61 anonim ***** válasza:
58%
Kezd kicsit sok lenni ez a sok pedagógusgyűlölő kérdés.
2019. okt. 4. 20:29
 13/61 anonim ***** válasza:
33%

Amúgy meg:

- délben ment a nagymama a gyerekért, lehet hogy pont előtte történt a baleset

-siman lehet hogy próbáltak a szülőket értesíteni de dolgoztak, ki volt kapcsolva a telefon

2019. okt. 4. 20:31
 14/61 anonim ***** válasza:
23%
11, főleg úgy, hogy egy hónapja iskolás, és ez már a többedik balesete a gyereknek.
2019. okt. 4. 20:35
 15/61 anonim ***** válasza:
65%

14!

Jaja, nyilván a tanár gáncsolta el, ugye. Vagy mit akarsz ezzel mondani? Gyerek. Pár hónapja még óvodás volt. A gyerekeket erik balesetek.99,9%ban ő maga a hibás. De szerintem kövezzük meg a tanárt. Vagy inkább kössük fel?

2019. okt. 4. 20:38
 16/61 anonim ***** válasza:
27%

Ha feljelenti, akkor majd elbírálják ezeket az esetleges enyhítő körülményeket.

Én mondjuk először az igazgatóval beszélnék.

2019. okt. 4. 20:39
 17/61 anonim ***** válasza:
19%
15, beteg vagy? Ki mondta, hogy bármi bajom van a tanárral? Értelmezd, amit írtam, ha nem megy fél óra alatt, szólj, és segítek.
2019. okt. 4. 20:41
 18/61 anonim ***** válasza:
89%
Megy átértelmező olvasás, köszi. Egyértelmű, hogy szerinted a tanárral van probléma, hiszen egy hónap alatt ez már a többedik eset. Amúgy Simán lehet, hogy Pistike a tiltás ellenére felmászott a bordasfalra és leesett. Előtte meg szinten tiltás ellenére rohant a lépcsőn és elesett, azelott meg labdázott a teremben, amit ugye nem kellett volna és átesett egy padon. Mondom, csak a tanár a hibás mindenért.
2019. okt. 4. 20:46
 19/61 anonim ***** válasza:
32%

Tök mindegy milyen tiltás, ez egy 7-8 éves kisfiú. Akit nem vittek orvoshoz. A nagymama rögtön tudta, de a pedagógus nem??

Plusz ez után nem nyugszik meg 10 perc múlva. Szarrá tört a keze.

Rendőrség, továbbra is azt javaslom. Ez veszélyeztetés! Ha következőleg a feje törik be, akkor sem hívnak mentőt? Hagyják agyvérzésben meghalni? Miféle népség ez??

2019. okt. 4. 20:51
 20/61 anonim ***** válasza:
44%
Ahogy tetszik telibeszarom. Meg is kovezheted. :D én nem hagynám annyiban az fix
2019. okt. 4. 21:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!