Mit csináljak? Elsős fiam torna órán eltörte a kezét
és boka repedése lett. Nem szóltak arról, hogy rosszul
van vagy elesett. Mikor érte ment a nagymamája délben
tudtuk meg mi a helyzet. Műteni is fogják.
Figyelt kérdés
Már nagyon dühített, hogy nem voltak képesek szólni mikor a gyerek sírt is több nem az első alkalom, hogy baleset történik és nem szólnak. Igazgató tud tenni ez ügyben valamit?
De mirol kellett volna értesíteni a szülőt, ha egyszer nem veszik észre, hogy törésről van szó? Hallo, Kovács anyuka, Pistike elesett, sírt 10 percet, már megnyugodott. Vagy mi? Nem orvosok, pedagógusok. Ha a gyerek órákon át őrjöng, nyilván felhívják a szülőt. De ha sir egy kicsit, aztán megnyugszik minek telefonálnának? Feletek nem esnek el a gyerekek? Ertem hogy felháborító, hiszen súlyosan megsérült. De honnan tudta volna a tanár?
2019. okt. 4. 20:26
12/61 anonim válasza:
Kezd kicsit sok lenni ez a sok pedagógusgyűlölő kérdés.
2019. okt. 4. 20:29
13/61 anonim válasza:
Amúgy meg:
- délben ment a nagymama a gyerekért, lehet hogy pont előtte történt a baleset
-siman lehet hogy próbáltak a szülőket értesíteni de dolgoztak, ki volt kapcsolva a telefon
2019. okt. 4. 20:31
14/61 anonim válasza:
11, főleg úgy, hogy egy hónapja iskolás, és ez már a többedik balesete a gyereknek.
2019. okt. 4. 20:35
15/61 anonim válasza:
14!
Jaja, nyilván a tanár gáncsolta el, ugye. Vagy mit akarsz ezzel mondani? Gyerek. Pár hónapja még óvodás volt. A gyerekeket erik balesetek.99,9%ban ő maga a hibás. De szerintem kövezzük meg a tanárt. Vagy inkább kössük fel?
2019. okt. 4. 20:38
16/61 anonim válasza:
Ha feljelenti, akkor majd elbírálják ezeket az esetleges enyhítő körülményeket.
Én mondjuk először az igazgatóval beszélnék.
2019. okt. 4. 20:39
17/61 anonim válasza:
15, beteg vagy? Ki mondta, hogy bármi bajom van a tanárral? Értelmezd, amit írtam, ha nem megy fél óra alatt, szólj, és segítek.
2019. okt. 4. 20:41
18/61 anonim válasza:
Megy átértelmező olvasás, köszi. Egyértelmű, hogy szerinted a tanárral van probléma, hiszen egy hónap alatt ez már a többedik eset. Amúgy Simán lehet, hogy Pistike a tiltás ellenére felmászott a bordasfalra és leesett. Előtte meg szinten tiltás ellenére rohant a lépcsőn és elesett, azelott meg labdázott a teremben, amit ugye nem kellett volna és átesett egy padon. Mondom, csak a tanár a hibás mindenért.
2019. okt. 4. 20:46
19/61 anonim válasza:
Tök mindegy milyen tiltás, ez egy 7-8 éves kisfiú. Akit nem vittek orvoshoz. A nagymama rögtön tudta, de a pedagógus nem??
Plusz ez után nem nyugszik meg 10 perc múlva. Szarrá tört a keze.
Rendőrség, továbbra is azt javaslom. Ez veszélyeztetés! Ha következőleg a feje törik be, akkor sem hívnak mentőt? Hagyják agyvérzésben meghalni? Miféle népség ez??
2019. okt. 4. 20:51
20/61 anonim válasza:
Ahogy tetszik telibeszarom. Meg is kovezheted. :D én nem hagynám annyiban az fix
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!