Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Melyik jobb a napközus vagy...

Melyik jobb a napközus vagy az iskolaotthonos iskola?

Figyelt kérdés
Kinek melyik vált be? A napköziből el lehet hozni a gyermeket 3 óra felé is vagy csak ha indokolt esetről van szó? Ha pl nagyszülő hozza el, de nem mindennap.

2019. szept. 27. 17:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom meddig, addig lehet amíg egyedül nem tud hazamenni. Mivel mi dolgozunk és nem 3-4-ig.:D
2019. szept. 27. 18:01
 12/62 A kérdező kommentje:
2 napot segít. Heti 2 napot kell megoldanunk. Az hogy jövőre mi lesz nem tudjuk.
2019. szept. 27. 18:03
 13/62 A kérdező kommentje:
Más úgy oldja meg, hogy elkeredzkedik mindig? :D Vagy milyen megoldás van, bébiszitter?
2019. szept. 27. 18:06
 14/62 anonim ***** válasza:
31%
Esti tanulás alatt az iskolaotthont érted? Nem tanulnak este. Olyan 3 oraig tanulnak, akkor is általában valami konnyu a vege, pl rajz, technika, stb. Utana szabadfoglalkozas van, avgy esetleg torna
2019. szept. 27. 18:06
 15/62 A kérdező kommentje:
Nem. Arra gondolok, hogyha napközis lenne akkor mi a garancia, hogy megcsinaljak bent a házit?
2019. szept. 27. 18:08
 16/62 anonim ***** válasza:
91%

Ez csak és kizárólag tanító- és iskolafüggő.

Lányom napközis és a házit 95 %-ban megcsinálják a napköziben. Hétvégére és iskolai szünetre soha nem kapnak házit! Ez tanítófüggő. Szóval én meg vagyok elégedve a napközissel is.

2019. szept. 27. 18:52
 17/62 anonim ***** válasza:
66%

Én nem tartom jó ötletnek az iskolaotthonost. Nálunk reggel vannak a nehezebb órák, ebéd után már csak készségtantárgyak, délután napközi. Az esetek többségében kész a lecke a napköziben.

Az lenne a baj, ha nem csinálja meg, mert akkor marad tényleg az esti otthoni tanulás. A lányommal ez ment, mert lassan dolgozott, és ha mindenki kész volt, inkább kimentek játszani, majd anyukáddal megírod otthon felkiáltással. Amikor számon kértem, az volt a válasz, hogy miért büntesse az egész osztályt az én lányom miatt.

Akkor elhoztuk napköziből, és du 2-kor megírtam vele én a leckét itthon. Csak ugye nem tudja mindenki ezt megtenni.

Sokan azért érvelnek az iskolaotthonos mellett, mert akkor nem hoznak haza leckét. De elvileg a napköziből sem kéne!!!

2019. szept. 27. 20:01
 18/62 A kérdező kommentje:
Utolsó :Pontosan. De amikor elmegy az ember egy-egy foglalkozásra, nyílt napra ez biztos nem derül ki totál lutri.
2019. szept. 27. 20:40
 19/62 anonim ***** válasza:
10%

Én nem értem magát a kérdést se. Mi a kettő között a különbség?

Nálunk az a rendszer van, amikor még ebéd után is vannak órák. Általában 2:50-ig tart a tanítás és utána 3-4- ig napközi van, tehát abban az időben kellene megírni a leckét.

Nyilván ez az egy óra nem mindig elég, így bizony van, amikor még leckét is hoz haza.

2019. szept. 28. 03:08
 20/62 anonim ***** válasza:
65%

19!

A napkozisnel délelőtt vannak a tanórák, délután napközi van. Az iskolaotthonosnal egesznap vannak a tanorak, köztük szabadfoglalkozással. Pl van 5 órája a gyereknek. A napközisnél ez az öt óra egymást követően lesz leadva, utána már nem tanulnak, max a házit csináljak meg. Az iskola otthonosnál van délelőtt 3 tanóra, köztük játék, vagy szabadfoglalkozas, még délután két tanóra, ugyanúgy köztük játék vagy szabadfoglalkozas.

2019. szept. 28. 03:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!