Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szükségem lenne egypár jó...

Valentiina kérdése:

Szükségem lenne egypár jó tanácsra. Na szóval 24 hetes kismama leszek amikor lejár a közmunka foglalkoztatásom. Azt szeretném meg tudni hogy közmunkából el lehet e menni Gyedre? 8 hónapom van bedolgozva igenyben vehetem erre a táppénzt?

Figyelt kérdés

2015. szept. 20. 08:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Nem kellene összehasonlítani, hogy mi volt tízen, húszon éve, mikor sokkal könnyebb volt elhelyezkedni, a munkahelyek is tartósabbak voltak, és visszavárták az anyukákat, ma ritka az ilyen munkahely, ha valakinek nincs ismerőse örül a közmunkának is, sajnos ahogy látom egyre több helyre így is veszik fel az embereket, nálunk pár emberkén kívül pl a munkaügyes, a titkárságvezető, a karbantartók is mind közfoglalkozatottak.
2015. szept. 20. 19:02
 12/14 anonim ***** válasza:
31%
Esetleg probálj meg méltányossági gyedet kérvényezni. A sok elítélő okoskodó emberrel ne foglalkozz, abban lelik örümüket hogy másokat bánthatnak. az ilyen emberek undorítóak és sajnálni kell őket. nálunk csak a párom keres és semmiben nem szenved hiányt a fiunk.
2015. szept. 21. 06:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Ne haragudj,kérlek mond még,hogyan éljem az életem,én meg majd jegyzetelek,jó?

Kìvànom kerülj olyan helyzetbe,mint én, biztos ügyes leszel az okos tanàcsaidda!!!!!!!!

2015. szept. 21. 14:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat és az együtt érző kommentelők válaszát. :) Nagyon aranyosak vagytok!:) Köszönöm!
2015. szept. 21. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!