Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyes re vallalnatok gyereket?

Gyes re vallalnatok gyereket?

Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 07:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%

"Ezert is szolt ugy a kerdesem, hogy gyesre ki vallalna be a babat?! Nem pedig ugy, hogy gyesre es apuka vagyonara?!"

Tehát direkt provokálod a társaságot. Értem.

Egy opciót kihagytál egyébként: Mi van akkor ha gyesre és a saját vagyonára vállal gyereket?

Ja, és nem értem, miért baj az, ha az ember nem egyedül vállal gyereket, hanem a gyermek apját is számításba veszi. Te egyedül neveled a gyermeked?

2015. júl. 8. 16:47
 22/23 A kérdező kommentje:

Jesszusom! Provokacio egy kerdes?

Amugy ha nem idezel akkor is ertem mirol vn szo...

2015. júl. 8. 18:28
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem a kérdésed.

Mert nem te vállalod be a gyereket, hanem ti!!! Attól, hogy fizikailag az anya hordja ki, attól még ugyanúgy közös! AZ apáé is. Tehát ha úgy alakul a kapcsolat, hogy nem maradtok együtt, attól még "apuka vagyona" ugyanúgy számít, mert gyerektartást fizet, és az örökségből is jár a gyereknek.

Én nem hogy gyesre nem, hanem egy nem stabil kapcsolatba sem vállalnék gyereket. Mert egy normális férfi normális kapcsolatban a gyermeke anyjába szerelmes, nem azon gondolkozik, hogy lelépjen...

2015. júl. 9. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!