Gyes re vallalnatok gyereket?
"Ezert is szolt ugy a kerdesem, hogy gyesre ki vallalna be a babat?! Nem pedig ugy, hogy gyesre es apuka vagyonara?!"
Tehát direkt provokálod a társaságot. Értem.
Egy opciót kihagytál egyébként: Mi van akkor ha gyesre és a saját vagyonára vállal gyereket?
Ja, és nem értem, miért baj az, ha az ember nem egyedül vállal gyereket, hanem a gyermek apját is számításba veszi. Te egyedül neveled a gyermeked?
Jesszusom! Provokacio egy kerdes?
Amugy ha nem idezel akkor is ertem mirol vn szo...
Nem is értem a kérdésed.
Mert nem te vállalod be a gyereket, hanem ti!!! Attól, hogy fizikailag az anya hordja ki, attól még ugyanúgy közös! AZ apáé is. Tehát ha úgy alakul a kapcsolat, hogy nem maradtok együtt, attól még "apuka vagyona" ugyanúgy számít, mert gyerektartást fizet, és az örökségből is jár a gyereknek.
Én nem hogy gyesre nem, hanem egy nem stabil kapcsolatba sem vállalnék gyereket. Mert egy normális férfi normális kapcsolatban a gyermeke anyjába szerelmes, nem azon gondolkozik, hogy lelépjen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!