Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyes re vallalnatok gyereket?

Gyes re vallalnatok gyereket?

Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 07:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
39%
Nem
2015. júl. 8. 08:13
 2/23 anonim ***** válasza:
76%

Ha már úton lenne és egyébként meg tudnánk oldani (lenne elég megtakarítás és az apuka fizetése is megfelelő lenne), akkor igen.

Tudatosan, tervezetten viszont biztos nem.

2015. júl. 8. 08:34
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
Arra vállaltunk. Van máshonnan bőven elég bevételünk.
2015. júl. 8. 08:41
 4/23 anonim ***** válasza:
31%

Én vállaltam. De nekem az előző munkahelyem csődbe ment, így oda esély sem volt visszamenni. 2 éves volt a nagyobbik, amikor beadtam bölcsibe. Folyamatosan munkát kerestem, de mivel a szakmámban éppen mélypont volt (tervező mérnök vagyok) ezért úgy döntöttünk jöjjön a következő baba, amúgy is akartunk legalább kettőt és nem túl nagy különbséggel. Azóta megszületett a picike is és már szeptembertől oviba megy én meg 1 éve újból dolgozom.

Nem mondom, hogy könnyű volt, de nálunk szerencsére a férjem jól keres és a nagyszülői háttér is elég biztos anyagilag. De simán volt olyan hónap, hogy hó végén egy ezres volt össz a tárcámban, viszont a gyerekeimnek mindig mindenük megvolt.

2015. júl. 8. 08:44
 5/23 A kérdező kommentje:
En se vallalnek (szivesen). Nagyszulokre se tamaszkodnek. Egy ujszulott melett meg milyen mas bevetelem lehetne??
2015. júl. 8. 08:48
 6/23 anonim ***** válasza:
56%
Nekünk befektetéseink voltak, amikből fix havi bevételünk volt, munka nélkül. Plusz a párom is kiemelkedően jól keres, nekem meg épp nem volt bejelentett munkám (dolgoztam iszonyú sokat, csak épp a főnököm nem jelentett be). Emiatt nem toltuk el a gyerekvállalást. 5-t is el tudtunk volna tartani, nem agyaltunk egy percig sem, hogy legyen-e egy vagy sem.
2015. júl. 8. 08:50
 7/23 A kérdező kommentje:
az olyan befektetes eleg jo, amivel foglalkozni se kell, emgerdezhetem, hogy mi ez, nekem is jol jonne!
2015. júl. 8. 09:04
 8/23 anonim ***** válasza:
56%
Lakás bérbeadás.
2015. júl. 8. 09:04
 9/23 A kérdező kommentje:
azzal is van munka, az en lakasom is evekig berben volt, mig kulfoldon eltem...
2015. júl. 8. 09:13
 10/23 anonim ***** válasza:
57%
Azért nem napi 8-10 óra munka :)
2015. júl. 8. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!