Gyes re vallalnatok gyereket?
Ha már úton lenne és egyébként meg tudnánk oldani (lenne elég megtakarítás és az apuka fizetése is megfelelő lenne), akkor igen.
Tudatosan, tervezetten viszont biztos nem.
Én vállaltam. De nekem az előző munkahelyem csődbe ment, így oda esély sem volt visszamenni. 2 éves volt a nagyobbik, amikor beadtam bölcsibe. Folyamatosan munkát kerestem, de mivel a szakmámban éppen mélypont volt (tervező mérnök vagyok) ezért úgy döntöttünk jöjjön a következő baba, amúgy is akartunk legalább kettőt és nem túl nagy különbséggel. Azóta megszületett a picike is és már szeptembertől oviba megy én meg 1 éve újból dolgozom.
Nem mondom, hogy könnyű volt, de nálunk szerencsére a férjem jól keres és a nagyszülői háttér is elég biztos anyagilag. De simán volt olyan hónap, hogy hó végén egy ezres volt össz a tárcámban, viszont a gyerekeimnek mindig mindenük megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!