Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A nav megteheti hogy gyedből...

A nav megteheti hogy gyedből vonja le a tartozásomat?

Figyelt kérdés

A lènyeg hogy az előző munkáltató rosszul számolta el a gyedemet ès a mocskok miatt nekem kell visszafizetnem de nem vagyok hajlandó mivel èn honnan tudtam volna hogy jogtalanul veszem fel honnan tudtam volna!

Az az igazság hogy amit a munkaügyesek el...sztak azt mièrt nekem kell megfizetnem???

Ès tavaly októberben küldtek egy papirt hogy fizessem be, mivel akkor született a 3. Gyerkőcünk akkor nem fizettem be !

Most viszont ugy gondoltam a Nav egy mocskos cèg ès be fogja ugy is hajtani igy kifizetnèm de attól fèlek már rátettek egy csomó kamatot!!

2015. márc. 6. 07:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkét gyereknél vissza kellett utalni egy teljes havi fizetésemet, mert ilyenkor van valami csúszás a bérszámfejtés és a tgyás igénylés elbírálása között. Még az sem biztos, hogy a munkáltató hibázott, csak ilyenek a jogszabályok, nagyon sokmindenkivel előfordul. Vissza kell fizetned mert végre fogják hajtani, sajnos ez van.
2015. márc. 6. 11:12
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 160 000 ft-ot kellett visszafizetnem, a terhességi táppénz és tgyás csúszás miatt. Tudom, hogy nem ezt a választ vártad, de igen vissza kell fizetned, és bármiből letilthatják.
2015. márc. 6. 11:19
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mocskok miatt kell neked visszafizetni, hanem azért mert te kaptad, költötted el azt a pénzt, amit jogtalanul kaptál. Mégis kinek kéne visszafizetni? A munkaügyisnek, amit te kaptál meg? Nagyon intelligens vagy, ez már a kérdés feltevésnél is feltűnt, de a kommentjeid is megerősítették.

Egyébként a munkaügyis is emberből van és tévedhet, ahogy te is szoktál.

2015. márc. 6. 11:28
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért vagy ilyen szinten felháborodva. Az a pénz nem a tiéd. Ilyen egyszerű.

Teljesen mindegy, hogy ki számolta el. Nem megfizeted, hanem visszaadod, ami nem jár.

Ha véletlenül neked utalnák a kolléganőd fizetését, azt is zsebre vágnád, hogy a tiéd, mert a munkaügyes hibázott? Gondolkozz már kicsit, mielőtt mindenkit lemocskosozol.

2015. márc. 6. 12:23
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, te azt mondod, hogy mivel nem tudtad, ezért nem is neked kell visszafizetned. Nos, ilyen alapon, ha valaki, aki nem tudja, hogy tilos embereket megrugdosni az utcán, mondjuk, és elkap téged, megrugdos, akkor az elveid szerint őt nem kellene elítélni, hiszen ő nem tudta, hogy törvény által tiltott dolgot művelt? A tudatlanság nem mentesít, de szerintem ezt már valaki írta, és igen, a GYED-ből is fognak vonni, mert nem érdekli őket, hogy az milyen pénz, csak látják, hogy "na, Julisnak van egy ezrese, levonjuk!".
2015. márc. 6. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!