A nav megteheti hogy gyedből vonja le a tartozásomat?
A lènyeg hogy az előző munkáltató rosszul számolta el a gyedemet ès a mocskok miatt nekem kell visszafizetnem de nem vagyok hajlandó mivel èn honnan tudtam volna hogy jogtalanul veszem fel honnan tudtam volna!
Az az igazság hogy amit a munkaügyesek el...sztak azt mièrt nekem kell megfizetnem???
Ès tavaly októberben küldtek egy papirt hogy fizessem be, mivel akkor született a 3. Gyerkőcünk akkor nem fizettem be !
Most viszont ugy gondoltam a Nav egy mocskos cèg ès be fogja ugy is hajtani igy kifizetnèm de attól fèlek már rátettek egy csomó kamatot!!
Nem a mocskok miatt kell neked visszafizetni, hanem azért mert te kaptad, költötted el azt a pénzt, amit jogtalanul kaptál. Mégis kinek kéne visszafizetni? A munkaügyisnek, amit te kaptál meg? Nagyon intelligens vagy, ez már a kérdés feltevésnél is feltűnt, de a kommentjeid is megerősítették.
Egyébként a munkaügyis is emberből van és tévedhet, ahogy te is szoktál.
Nem értem, miért vagy ilyen szinten felháborodva. Az a pénz nem a tiéd. Ilyen egyszerű.
Teljesen mindegy, hogy ki számolta el. Nem megfizeted, hanem visszaadod, ami nem jár.
Ha véletlenül neked utalnák a kolléganőd fizetését, azt is zsebre vágnád, hogy a tiéd, mert a munkaügyes hibázott? Gondolkozz már kicsit, mielőtt mindenkit lemocskosozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!