Gyeden vagyok és rengeteg kismamát látok, aki az okostelefonját nyomkodja! Miért?
Igen vannak sokkal rosszabb dolgok, mint ez... de őt ez fogta meg. Ti meg ráugrottatok és szétszedtétek! És még csúnyábbakat mondtatok neki, mint ő állított bárkiről is!
Ezt nem szeretem a gyakorin, hogy mért kell azonnal valakit leszólni ilyen durván. Főleg hogy sajnálod a gyerekét... ezek után ne is csodálkozz hogy egy csúnya üzenetet kapsz vissza!
szegény kérdező, most belefutottál egy-két nem várt pofonba...
elég csak egy nagyforgalmú helyen álldogálni, és nézelődni egy órácskát..mindenki szöszmötöl valamivel...ha van rá pénze, miért ne?
az fiataloknak természetes, a középkorúaknak munkához, kapcsolatokhoz tartozik, az öregebbje, meg ismerkedik, hogy mit is nyomkodnak a fiatalabbak...
az élet így gömbölyű...
még annyit, hogy te, kedves kérdező talán öt év múlva már itt azt a kérdést teszed fel, milyen telefont vegyek a gyerekemnek?
csak figyeld meg...én szóltam...
sőt, karácsonyra kis műanyag játéktelót fog kapni a csöppség..vagy csokitelefont, hadd' szokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!