Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyeden vagyok és rengeteg...

Gyeden vagyok és rengeteg kismamát látok, aki az okostelefonját nyomkodja! Miért?

Figyelt kérdés
Elvileg a válasz: unatkoznak. De nem tudom megérteni h van idejük unatkozni! Még csak egy gyerekem van, városi lakásban élek (tehát nincs kert, állatok amit rendeznem kell). De így is annyi mindent kell csináljak mindig, egy pillanatig nem unatkoztam még!!! És még sok barátom sincs h velük találkozgassak... Barátnőm is gyeses de annyira kivan, s állandóan a facebookon lóg... a gyerek meg közben a csilláron... De mért jobb azt a vackot nyomkodni a nap nagy részében , minthogy tényleg kitaláljon az ember magának elfoglaltságot! ???

2014. szept. 14. 20:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Igen vannak sokkal rosszabb dolgok, mint ez... de őt ez fogta meg. Ti meg ráugrottatok és szétszedtétek! És még csúnyábbakat mondtatok neki, mint ő állított bárkiről is!

Ezt nem szeretem a gyakorin, hogy mért kell azonnal valakit leszólni ilyen durván. Főleg hogy sajnálod a gyerekét... ezek után ne is csodálkozz hogy egy csúnya üzenetet kapsz vissza!

2014. szept. 14. 21:34
 22/26 anonim ***** válasza:
12%
Csatlakoznék a kérdésfeltevőhöz! Sokat nyomkodjátok fölöslegesen a telefont!!!!! persze nemcsak a gyesesek!!!(pl én is most itt ülök) és itt nem a használattal van a baj!!!! hanem a fulltime használattal!!! ha tettszik ha nem: de sokan leírtátok h kerültök-fordultok de napjában többször felléptek a facéra.(na erről van szó) Nekem kolléganőm csinálja munkahelyen!!!! baromira idegesít!!!! mert kevesebbet dolgozik ettől, a főnök meg nem szól rá, mert egyedüli nő...
2014. szept. 14. 21:41
 23/26 anonim ***** válasza:
40%
"ilyen világot élünk" Ahogy írta egy hozzászóló. Szóval fogadd el, ne tegyél fel kérdéseket ez van. Engem inkább ez a hozzáállás zavarna.
2014. szept. 14. 21:49
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
Táncsak nem összeraktál egy új felhasználót, hogy magaddal érthess egyet? :D még a végén tényleg kiderül, hogy hasadt személyiséged van :)
2014. szept. 14. 21:50
 25/26 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, nekem is ez jutott eszembe. Azonos a stílusuk :)
2014. szept. 14. 22:30
 26/26 anonim ***** válasza:
67%

szegény kérdező, most belefutottál egy-két nem várt pofonba...

elég csak egy nagyforgalmú helyen álldogálni, és nézelődni egy órácskát..mindenki szöszmötöl valamivel...ha van rá pénze, miért ne?

az fiataloknak természetes, a középkorúaknak munkához, kapcsolatokhoz tartozik, az öregebbje, meg ismerkedik, hogy mit is nyomkodnak a fiatalabbak...

az élet így gömbölyű...

még annyit, hogy te, kedves kérdező talán öt év múlva már itt azt a kérdést teszed fel, milyen telefont vegyek a gyerekemnek?

csak figyeld meg...én szóltam...

sőt, karácsonyra kis műanyag játéktelót fog kapni a csöppség..vagy csokitelefont, hadd' szokja.

2014. szept. 15. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!