Nem normális ugye? Barátnőm első babájával kb 11 hetesen megnyomta finoman a pocakját és érezte a picit. Most megint 11 hetes terhes és megnyomta de mondta, hogy nem érzi. Most normális? Miért nyomkodja? NEm lesz baja? Miért nem érzi? Máshol fekszik?
Figyelt kérdés
Már fél, hogy nincs is ott.2014. máj. 7. 09:46
1/8 anonim válasza:
A nyomkodástól nem lesz semmi baja, valszeg azért nem érzi (ha egyáltalán a babát érezte az elsőnél) mert máshogyan fekszik (kb 5-6cms kb így nem nehéz máshol lennie). Én pl a 3. babámat éreztem a legkésőbb igaz nem nyomkodtam, hanem a rugdosásról beszélek. Szóval nincs abban semmi meglepő, hogy nem érzi és a nyomkodás (gondolom nem üti) nem okoz bajt
2/8 A kérdező kommentje:
azt mondja jobb oldalon volt a képeken de bal oldalon érez szurkálást.köszönöm a választ,átadom neki:)
2014. máj. 7. 09:52
3/8 Vilcsianyuja válasza:
Ugyan már, 11 hetesen még nem érezheti, pár centis apróság, lebeg a magzatvízben, előtte lehet a méhlepény, méhfal, hasfal, bőrszövet. Ne aggódjon annyit. Az első terhességénél mondjuk lehet, hogy hátsó fali méhlepénye volt, így valamit esetleg ki tudott tapintani, de igen kétlem. Hamarosan úgyis mennie kell 12 hetes ultrahangra, majd akkor megnyugszik.
4/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy 11 hetesen olyan picike a baba, hogy korábban sem Őt érezte. Ne nyomkodja a hasát, mert az orvos sem tudja ilyenkor tapintással kitapogatni a babát. Maximum a méhét érezte korábban a barátnőd. Ha már nem lenne ott a baba, akkor logikus, hogy vérzéssel távozott volna. Hogy él-e még, csak ultrahanggal lehet megállapítani, de biztos, semmi baja nincsen, csak ne nyomkodjátok a pocit, mert attól bekeményedhet.
5/8 anonim válasza:
11 hetesen nem nagyon érezhet semmit! Hány évesek vagytok? Ez a kérdés is meg a kommented is elég infantilis.
6/8 anonim válasza:
11 hetesen nem érezhette a babát. Amit érzett az valami más lehetett, max. a méhe. :) Teljesen normális, hogy most nem érzi. Igen, máshol is megtapadhatott. Ha ennyire figyeli magát, akkor lehet, hogy hamarabb fogja érezni a magzatmozgást, de lehet, hogy nem. Ne nyomogassa!
7/8 anonim válasza:
Hozzá se fér a medencéjétől, nemhogy érezné. A vastagbélben ki lehet tapintani székletdarabot, szerintem azt találta meg múltkor.
Egy anatómia könyvet azért vegyél a születésnapjára és te is lapozz bele alkalomadtán.
8/8 A kérdező kommentje:
nem lapozok bele mert nincs rá szükségem.gondoltam én is , hogy nem tudja kitapintani hisz 3-4 cm picike.de köszi a válaszokat.
2014. máj. 7. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!