Lehet tényleg csak vihar előtti csend,de a helyedben gyorsan dokihoz mennék.Remélem minden rendben lesz.
2014. jan. 5. 06:11
2/22 anonim válasza:
Azonnal orvos!!! Ez nem normális. Nekem fél nap volt ilyen, mire beértünk nem élt a 36 hetes babám!
2014. jan. 5. 08:49
3/22 A kérdező kommentje:
Megyek dokihoz
2014. jan. 5. 08:57
4/22 anonim válasza:
Én is 37 hetes vagyok és nekem sem mozog már annyit,nincs már sok helye odabent,inkább csak fészkelődik,kinyomja magát. Persze ha abszolút nem érzed akkor doki,hogy megnyugtasson,de biztos semmi baj nincs,lehet a melegfronttól is álmosabb. Én holnap megyek ntsre és én is sokat pisilek. Mikorra vagy kiírva? Majd írj azért mit mondott a doki!
2014. jan. 5. 09:24
5/22 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Nekem is ezt írogattátok, semmi baj!!! Nem kell megijedni!
Én CSAK fél napot vártam, hogy majd többet mozog...
Aztán addig, míg végképp elszorította a köldökzsinórt a kis testén, lábán. 36 hetes, 3 kg-os, teljesen egészséges babát szültem halottan, mert a köldökzsinórt magára tekerte.
Persze lehet várni, meg nyugtatgatni a másikat, DE inkább 100-szor menjen valaki feleslegesen, mint 1-szer nem.
2014. jan. 5. 11:02
6/22 anonim válasza:
A kérdező érezte mozogni, ahogy kinyomja magát. Nem kell állandóan eszeveszettül rúgkapálnia, hisz jelt adott magáról.
Kérdező, menj orvoshoz, az a tuti, legalább megnyugszol.
2014. jan. 5. 11:30
7/22 anonim válasza:
szűk a helye,meg ha kinyomja magát az jó mert él.ha nem mozog akkor baj van. szülés előjelet is lehet
2014. jan. 5. 12:44
8/22 anonim válasza:
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj, és tényleg csak lustább legyen, mint eddig. Majd írj, hogy mit mondott a doki.
2014. jan. 5. 12:50
9/22 anonim válasza:
Amíg nem történik az emberrel baj, addig azt válaszolja egy ilyen kérdésre, hogy nem gond, előfordul, kevés a helye, az én orvos férjem is ezt válaszolta nekem, amikor ezt éreztem 39 hetesen. Másnap mentem NST-re, véletlenül, mert elnéztem a dátumot (2 nappal később kellett volna). Gyakorlatilag nem volt szívhangja, az utolsó percben született meg, 4x a zsinórba gabalyodva. Ha várok, egy 4 kg-os, 52 centis makkegészséges kislányt veszítünk el, aki ma már egy 20 hónapos csoda. Megváltozott magzatmozgásokkal, feltűnő mozgáscsökkenéssel orvoshoz szükséges fordulni. 100-ból 99x semmit nem jelent. 1x meg életet ment.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!