Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 37 hetes normáli...

Holnap leszek 37 hetes normális ha 2 napja nem rugdos a babám? Csak néha néha nyomkodja magát de előtte nagyon aktiv volt?

Figyelt kérdés

A hasam alja sokszor nagyon fáj meg néha görcsölök is pisilni valamikor 10 percenként megyek már aludni sem tudok...

Kislányomnál aki 4 éves nem emlékszem hogy volt ilyen

Ugye nem kell aggodjak totál kész vagyok 37 hetes volt a lányom mikor született lehet ő is készülödik és vihar előtti csend van?

2014. jan. 5. 03:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mi van veletek???
2014. jan. 5. 20:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok bocsi hogy csak most irok korhazban vagyunk ugymond utolso pillanatba jottunk jo volt a megerzesem sajnos bementunk a korhazba csinaltak ctgt es rossz lett azonnal csaszar lett .kislanyunk megszuletett 3550 gr al jelenleg is a picen van 72 oraig hutik jol van stabil az allapota de szuleteskor ujra kellett eleszteni folyamatosan mocorog stb dokik biztatnak hogy eros nagy baba nem lesz gond lecci drukkoljatok nekunk hogy ne legyen semmi gond a kicsinkkel irok meg bocsi az irasert de telorol irok
2014. jan. 6. 22:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, de legalább most már minden rendben. Küldjük a pozitív energiát.

Azt lehet tudni, hogy mi volt a baj? Miért kellett újraéleszteni?

2014. jan. 6. 22:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Drukkolok én is!!!
2014. jan. 6. 23:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy jól vagytok, szorítok, hogy minden rendben legyen!

Annak is örülök, hogy írtam, hogy menj orvoshoz, nehogy úgy járj, mint én!

Kedves Többiek (akik szerint nem kell orvoshoz menni)ez nem játék, itt is egy élet forgott kockán!

2014. jan. 7. 17:43
 16/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Hátha méf valaki elolvassa a kommentet.

Kicsi lányunk ma 3 hetes még korházban már minden oké volt mr is mert ugye 3 percig nem kapott oxigént ujra kellett éleszteni.Minden okés sok mindenen mentünk keresztül ezalatt a 3 hét alatt a legrosszabb ellenségemnek nem kivánom multhét előtt még azt mondták 50-50% hogy életben marad a babánk utánna naprol napra jobban lett multhéten pénteken levették a lélegeztetőgépről utánna pár napig az orrán kapta az oxigén rá pár napra már csak fujták neki már nem kell az sem lassan de haladunk be is vizesedett mikor levették a hütésről mert az elején ugye az oxigén hiányos babákat 72 orára hutik ne károsodjon a kis agya ha igen ne olyan mértékben.és ugye felmelegitették szegénynek nem indult be rendesen a veséje a szive miatt mert az megvastagodott mármint a szivburok azt hiszem már összefolyik minden bocsánat de kicsit hulla vagyok.Az is elmult neki a veséje tüdeje minden rendbe jött hála Istennek.Már jövöhéten jöhetne haza erre elkapott valami fertőzést amiért nem jöhet még haza.Iszonyat nehéz otthagyni Őt minden nap de eljön az idő mikor végre hazahozhatjuk.Már nagyon várjuk haza.

És üzenem mindenkinek hogy akinek csak egy kicsit máshogy mozog a babája vagy egy picict nem mozog ugy ahogy előző nap rögtön menjen orvoshoz jobb 20 szor elmenni feleslegesen mint tul későn.

Babánkat megmentette az életét az ugymond anyai megérzés.A mai napig nem tudják mi volt a gond..(

Remélem minél hamarabb vége lesz ennek a rémálomnak.

Nagyon sajnálom hogy elvesztetted a babád én nem is tudom mit csinálnék szörnyü lehet mert mikor a doki leültetett minket és közölte az 50-50 % os hirt én nem tudtam mit csináljak csak zokogtunk a férjemmel azt sem tudom hogy jöttünk haza ...de erős a picink azt mondták remélem igazuk van és hamarosan hazajöhet makk egészségesen.

Kivánom mindenkinek hogy ezt soha ne kelljen átélnie ha valami probléma lenne kivánom hogy jol végződjön.

Kedves válaszolo kivánom neked hogy minél hamarabb egy gyönyörű egészséges babád szülessen és sok boldogságot hozzá.

Irok még majd ha lesz egy kis időt és mindenkinek minden jót kivánok sziasztok!

És köszönöm hogy akkor dokihoz küldtetek!Ezért lehet most egy gyönyörű második kislnyom!

2014. jan. 26. 21:46
 17/22 A kérdező kommentje:

Még csak annyit hoogy azért volt rossz a ctg mert ugye akkor még élt a babám 140 vert a pici szive de nem ugrott fel és le ahogy kell nem tetszett neki valami és szülés utánn ujra kellet éleszteni sajna.

És mindenki menjen dokihoz akinek nem ugy mozog a baba mint előző nap igen élt mert nyomkodta magát életjelt adott de ha másnap megyek már késő lett volta!

Ugyhogy a nem megszokott mozgás is jelent gondod nagy gondod!Doki mondta nem én találtam ki sajnos!

Mindenki vigyázzon a babájára!

2014. jan. 26. 21:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2014. nov. 12. 23:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Szia azota nagyon jo kimondták rola hogy makk egészséges az oxigén hiányt is kinőtte már rég teljesen egészséges))ami ritka azota egy 10 honapos gyönyörü okos kislány aki indent időben csinált sőt még hamarabb is))lassan elindul a kicsi lány))Köszönöm a kérdésed aranyos vagy hogy megkérdezted..)De hálát adok az égnek hogy akkor hallgattam a megérzésemre és beentem a korházba))vannak még csodák vagy női megérzés nem tudom...ha gondolod irj privibe e mail cimet küldök képet a manorol)
2014. nov. 23. 13:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Hála az égnek, hogy egészséges!!! Nagyon örülök!

További minden jót nektek! :))

2014. nov. 25. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!