Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális ha 16hós fiam nyomkod...

Normális ha 16hós fiam nyomkodja magát az ágyhoz?

Figyelt kérdés
Persze sokszor olvastam már, hogy rájönnek,hogy jó érzés, de engem nagyon zavarba ejtett. elalvás előtt "kukacozik", nyomkodja magát az ágyhoz, szexuális jellegű mozdulatokkal,tudom, hogy ösztön, nem is szóltam rá, de az én kezemet is oda húzta, és azon mozgatta a kis fenekét, óvatosan kihúztam a kezem, aztán nyöszörgött,hogy tegyem vissza.másnak is csinál ilyet a fia? hagyjam, hogy a kezemen csinálja? nekem ez elég morbid...
2013. jún. 12. 12:41
 1/4 Kerria ***** válasza:
a szeretetét is kifejezheti ezzel. Bár nekem kislányom van, ő is szokta csinálni. Én ilyenkor odahúzom neki a párnácskát, a kezemet meg a hátára teszem, és simizem. Ilyenkor átfordul arra, és megszűnik ez a mozgás....
2013. jún. 12. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:

az enyém is ezt csinálja,bár ő csak az "ágynak",nem a kezemnek,de a tesóm babája is szokta ezeket a mozdulatokat:)

Tegyél neki egy kis párnát,vagy párna nélkül...szerintem nem mi vagyunk ezzel egyedül :)

2013. jún. 12. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 3 éves keresztfiam csinálja ezt. Sajnos neki tiltják.:(
2013. jún. 12. 12:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze, nem egyedüli dolog, óvónőnek tanulok, pszichológiából tanultuk, hogy csak felfedezi a testét, rá kell hagyni, amíg nem kóros, csak furcsa így szembesülni a dolgokkal. látszik rajta, hogy kellemes,amit csinál,akkor inkább nem állok az ágya mellé, hogy ne kérje a kezemet.
2013. jún. 12. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!