Mi a véleményetek az ágyhoz rögzíthető kiságyról?
Szeretném, ha a baba a mi szobánkban aludna, de kicsi a hely, így csak ez a megoldás jöhet szóba. Nincs még tapasztalatom, első baba lesz.
Jó, ha mellettünk alszik?
A baba hány hónapos koráig lehet használni?
Igy milyen légzésfigyelőt vegyünk?
az h melletted van mindenképpen jó
én mind a 3 gyerekkel kb 2 éves korig aludtam együtt
pl éjjel nem kellet a másik szobába átmenni szoptatni pelusozni nem sírt annyi a gyerek míg enni nem kapott stb....
azt nem tudom mennyi ideig jó de mi simán az ágyunk mellé tettem a kiságyat csak levettem a rácsot róla így mikor nagyobb volt átjött szopizni éjjel :-)
még mindig szeretem ha mellettem alszanak pedig már nagyok
légzésfigyelő : hát mindenképpen egy megbízhatóbbat
nekünk ilyen van és nagyon szeretjük:
ez csak oda van húzva az ágyhoz, nem rögzítettük oda.
akármeddig veled lehet a baba/gyerek neki ez a legjobb.
mi kialakitottunk neki másik szobát, ha nem szopizik már vagy úgy alakul, akkor áttesszük a szobájába.
Hasonlo voolt nekünk is. En nagyon szerettem, mert mellettem volt a baba, de megsem köztünk, igy nem feltem, hogy esetleg rafekszem, megrugom, összenyomom a kicsit. Es a masik plusz, hogy en nagyon melyen alszom es a babafigyelö maximum hangerejere sem ebredtem fel, szegeny ferjem nagyon sokszor keltett, hogy nem tud aludni miatt, de mivel szopizott meg a kicsi segiteni sem tud. Igy, hogy mellettem volt a baba sokkal eberebben aludtam es rögtön keltem, es a ferjemet is kevesbe zavarta :)
Nekünk igy is Angelcare legzesfigyelö volt es hasznaljuk a mai napig!
Nekünk is ilyen volt, én nagyon szerettem, hasznos találmány.
Mi pelenkára csatolható légzésfigyelőt vettünk, azt bárhol használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!