Angliai anyukak! Hol lehet olyan racsvedot venni ami nem csak a baba fejenel van, hanem korbe az egesz agyon? 60*120 as agyhoz kellene.
Neztem mar mothercareban es mamas&papasban is.
E-bayen lattam egyet, de £50 ert kicsit sokallom.
Kislanynak kellene, de nem feletetlenul rozsaszin kell (feher, krem, sarga, lila, rozsaszin, narancs, szurke stb is nagyon megfelel, csak ne kek legyen)
koszi
4 racsvedonk van...
ha 2-t rakok az agyaba, akkor kozepen (mindket oldalon) 10-15 centi kimarad :S
eleg nyugtalanul alszik a lanyom es ugy is mindig beveri a buksijat :S
Én nem angliai anyuka vagyok hanem Bp.-i.Csak tipp hátha valaki be tudja neked szerezni itthon:IKEA
Nekem olyan van.Pöttyös piros...sokszínű, nagyon helyes.
koszonom :)
tudnal linket kuldeni?
Az Ikeában már csak ez a kettő létezik:
Totál fehér: [link]
Színes állatos: [link]
Sajnos a pöttyöset megszüntették, legalábbis legutóbb, mikor akartam venni, már nem volt. De ezek valóban nagyon hosszúak, 370 cm hosszúak, tehát körbe tudod tekerni az ágyon.
Kisfiamnak nagyobb, 140x70-es az ágya, de három oldalt totál lefed még így is.
Itt is van Ikea, de baromi meesz van hozzank :(
Pedig tok olcso ez a racsvedo!!
A feher tokeltesn megfelne es vennek is vagy 2-t, mert ha lesz masik baba Neki is jol johet meg :)
Meg ugy mesni is kell :)
Na hatha megy ismeros :)
Szia nekem vannak barátnőm aki varr gyönyörű dolgokat.
Érdemes csináltatni, mert az akkor olyan is lesz amilyet szeretnél.
www.jatszoszonyeg.hu
Kedves utolso:
az az ismerosod akit irtal Magyarorszagon van en meg ugye Angliaban......tehat mar itt kivitelezhetlen a dolog.
Azert koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!