Hol tudnék olyan kiságyat venni, amit a szülői ágyhoz lehet tolni, és az oldalán nincs rács?
Figyelt kérdés
Kerestem tesz-veszen, de nem találtam, és hogy nevezik egyáltalán ezt a kiságyat? Használtan vajon hol találnék?2011. jan. 1. 17:45
1/5 anonim válasza:
Oldalkocsis megoldás. Itt egy egész topik a megoldási lehetőségekről: [link]
Mi vettünk egy 10.000 Ft-os Ikeás ágyat, és szétfűrészeltük (két oldalát, plusz a lábai hosszát), 1,5 éve azt használjuk, bevált.
2/5 anonim válasza:
itt van vagy 8 féle de őrült drágák így komplett szettben szerintem. Esetleg megkérdezheted hogy ágyneműk, baldachin stb nélkül mennyibe van.
3/5 anonim válasza:
itt is találtam ( a második vagyok) amúgy baba mama ágynak szokták hívni, én korábban a teszen is ezen a néven láttam.
4/5 anonim válasza:
Sima kiságy, csak az egyik oldalát nem teszitek fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!