Vettem egy kiságyat. Szerintetek megérte?
Szerintem ha kifogástalan az állapota,akkor megérte.Boltban az újak nem ilyen árnál kezdődnek.És ha nem állandóra van,(mivel utazó :) ) ezért nem is kell belőle csúcs minőség.(és árú)
Csak a babád szeresse!
Boldog Babavárást!
MIvel majdnem a harmadáért vetted,szerinted megérte??
Megerte. En hasznalt allapotu, kisebb esztetikai hibas utazoagyat emelobetettel egyutt adtam el 8500 forintert. Nagyon hamar eladtam, sokan jelentkeztek ra. Hozzateszem, hogy ez egy nagyon strapabiro marka, erosen keresett, ez a szett boltban kb 26-28 ezer forintba kerul. Csak az emelobetet ujonnan 10 ezer forint. (az emelobetet hibatlan allapotu volt.)
De akkor is azt mondom, hogy megerte.
Van egy masik utazoagyunk, ami konkretan egyszer volt hasznalva par napig pici babahoz, emelobetet nelkuli, kifogastalan, tiszta allapotban. Ez egy nem kivalo, de nem is ismeretlen marka. Nem adom el, de 6 ezer forint alatt biztosan nem valnek meg tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!