Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyeden vagyok és rengeteg...

Gyeden vagyok és rengeteg kismamát látok, aki az okostelefonját nyomkodja! Miért?

Figyelt kérdés
Elvileg a válasz: unatkoznak. De nem tudom megérteni h van idejük unatkozni! Még csak egy gyerekem van, városi lakásban élek (tehát nincs kert, állatok amit rendeznem kell). De így is annyi mindent kell csináljak mindig, egy pillanatig nem unatkoztam még!!! És még sok barátom sincs h velük találkozgassak... Barátnőm is gyeses de annyira kivan, s állandóan a facebookon lóg... a gyerek meg közben a csilláron... De mért jobb azt a vackot nyomkodni a nap nagy részében , minthogy tényleg kitaláljon az ember magának elfoglaltságot! ???

2014. szept. 14. 20:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

A "heherészés" zavart viselkedésre utal minden esetben.

Amúgy meg: Én is nyomkodom az okostelefonomat, pld. üzeneteket küldök, üzletelek (használt cuccok adás-vétele, és levelezés a vevőkkel), stb... A gyerekre azért figyelek közben. Na, ja, igen, volt már, hogy a játszótéren is "okostelefonoztam". Húha.. Na akkor mi van?

2014. szept. 14. 21:13
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Szánalmas és nagyképű vagy kérdező... Hehe
2014. szept. 14. 21:14
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
Kulturalt egyineseg mondhatom. Buszke lehestz magadra.
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Bevásároltam,megfőztem,kitakarítottam,a gyerekekkel kézműves játékot játszottunk délután,meg kirakósoztunk stb.A gyerekek alszanak 8-tól,apukát lerendeztem!És most képzeld van itt időm nézegetni meg olvasni stb.És az ebéd utáni alváskor is.Ez miért baj?Miért fáj neked?És az okos telefonomat is volt időm nyomkodni mikor felhívtam a szüleimet.És még könyvet is fogok olvasni.Szerintem magaddal foglalkozz és azzal hogy most miért itt ülsz ahelyett hogy a fugákat csiszolnád fényesebbre.Ne te szabjad meg hogy ki mikor mit csináljon.
 15/26 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálok kérdező!

Tényleg vegyél egy okostelefont, mert te nagyon ostoba vagy.

2014. szept. 14. 21:17
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos mar az okostelefon se segitene rajta.
2014. szept. 14. 21:18
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
...
2014. szept. 14. 21:22
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
hát engem is lecseszhettek, de én is sok ilyen szitut láttam már... szegényt ne bántsátok már!!! Meg ugynazt mondja mint egy fentebbi anyuka: nem a szabadidővel van a baj, hanem ha lecseréled a gyerekedet a telefonra... nem?
2014. szept. 14. 21:24
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Oke, ebben igaza is van. Ha a gyerek hatterbe szorul.'de olyan allitasok h a bnoje egezs nap a neten log stb. Masokat ismeretlenul leszolni mert egyszeri alkalommal latott vmit. Ez mire jo? Miert massal kell doglalkozni? Ilyen vilagot elunk sajnos. Ez nem ismeretlen senki szamara. Es ennel vannak durvabb dolgok is. Aki az egesz napot vegigissza a gyereke mellett?? Sok ilyenrol lehetne beszelni. Es ez meg az enyhebb verzio.
2014. szept. 14. 21:27
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert mindenkinek kell egy kis sgyi kikapcsolódás.. Egész nap a gyerekkel vagy, ellátod stb. Attól még lehet privát idöd és kommunikálhatsz barátokkal, ismerösökkel, családdal stb. 3 éves lányom és 3 hönapos babám van. Attól én még nyomkodhatom a telefonom amikor jólesik megnézni a facebook-ot stb.. Attól még nem vagyok rosszabb anya mint más! Különben is úgy látszik neked is van elég szabadidöd ha ilyesmivel foglalkozol hogy más miért csinálja ezt... Ja majd ha még lesz gyereked lesz meglátod több idöd lesz mindenre, mert rájössz nem kell azonnal ugrani ha megnyikkan a gyerek, nem lesz semmi baja neki ha éppen te nyugisan le akarsz tusolni vagy éppen a hajad megszárítani, vagy meginni egy kávét... Sorolhatnám..
2014. szept. 14. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!