Megtagadhatja a munkáltató hogy visszavegyen gyedről terhesen táppénzre?
"1 hónapig 25650Ft-ból., és utána gyere vissza megosztani a tapasztalataidat. Kiváncsian várjuk :) "
Kérdezőt erre a munkahelyre az életbe nem fogják visszavenni a kötelezőn kívül. Így 2 év múlva nem kettő hanem három gyerekek kell majd megélnie pont ugyan annyi gyesből.
Igen mert kapkodni fognak egy 3 gyereke anyáért akik 6-8éve nem dolgozót meg egyébként is rengeteg 4-6 órás munka van, persze.
Nagyobb esélye van a lottó ötöst megnyerni.
A munkavállalónak nem csak kötelezettségei, de jogai is vannak!!
"Kedves" 74%-os. Te pedig először is visszaülhetnél az iskolapadba megtanulni helyesen írni. Majd ha ez megy, akkor gyere vissza osztani az észt! Addig az én szemeben semmit nem ér a mondandód!
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat (főleg azokat akik értik hogy miért nem elég a gyes) :)
Nem érzem magam ingyenélőnek mert 18 éves korom óta folyamatosan dolgoztam. 23 évesen szültem az első gyermekemet mert én nem a későn szülést pártolom. Rendes, becsületes, tisztességes munkavállaló vagyok/voltam. Én nem szidom a munkáltatómat, csak nem értem. Mindig megadtam a tiszteletet és most is tisztességesen jeleztem hogy mi a helyzet, elmondtam mit szeretnék és ugyanazt a korrektséget vártam volna, főként úgy hogy ez neki semmibe sem kerül szinte.
Nem minden indok nélkül mennék táppénzre, 2 vetélésem volt ezelőtt. A 3 gyerek miért luxus most már basszus??? Ha gyesre lennék alapból berendezkedve akkor nem bánnám, de a mai világban 25000+26600 ft mire elég mondjátok meg őszintén!! Akik azt mondják ennyiből meg lehet élni: van nektek gyereketek??? Ne menjünk bele! Még egyszer elmondom abszolút nem így terveztem hogy nekem táppénzre kelljen mennem, de nem akartam nagy korkülönbséget. A gyes kevesebb mint a harmada a gyedemnek és most jelen pillanatban nem tudom honnan pótoljak kb. 350.000 ft kiesést. A másik pedig hogy egy rakás kérdést elolvastam innen-onnan és ez szinte mindenhol működik csak nálunk nem (ja és mellesleg egy nagy állami cégről van szó)? Mellesleg miért lenne jobb az ha a gyerekek között visszamennék mondjuk 1-1 évre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!