Mi a teendőm a második gyereknél TGYÁS-t, GYED-et illetően? Bejelenteni hol kell (munkáltató, OEP, államkincstár)? Hogyan kell számolni a TGYÁS-t, GYED-et, mi a helyzet a 90. naptól eltartottnak minősülő magzattal? Jár-e utána plusz pénz?
Első gyermekem 2011. augusztus 5-én született.
GYED-en vagyok vele jelenleg.
Második gyermekem 2013. augusztus 24-én érkezik, ELVILEG...
Mi történik, ha nem születik meg augusztus 5-ig (ami nagyon valószínű)?!
Hozzáértők és tapasztalt Anyukák válaszát várom!!!
Köszönöm! :)
A gyed max ideje nem változott, ettől függetlenül van olyan akinek tényleg 1 évig jár, de annak összefügg a biztosított napok számával.
Ha ez tényleg így lenne hogy csak 1 évig jár a gyed, ebből már országos botrány lett volna a híradókban mindenhol.
Miből gondolod hogy nem vagyok tapasztalt? csak mert tudom, hogy nem egy éves korig jár a gyed? :)
Az első válaszoló pedig leírta, menj el tgyásra,szülés előtt 4 héttel igénybe veheted vagy gyed után táppénzre mész ha megoldható a munkahelyeddel.
Tegyük fel ( ha jól értem, ez nálad így van) hogy a második gyermeked 2013.08.05. után születik meg, és eddig az időpontig kapsz az első baba után GYED-et. Feltételezem, hogy a munkaviszonyod sem szűnt meg közben.
Attól függően hogy mekkora a jövedelmed, 2013.08.05. után mehetsz vagy TGYÁS-ra, vagy táppénzre ( ha jó jövedelmed volt, célszerű előbb táppénzre menni és csak a szülés után TGYÁS-t igényelni).
Ha a táppénzt választod, az azt jelenti hogy bejelented a munkáltatónak ( lehetőleg minél hamarabb, de célszerű kb 2 hónappal a GYED lejárta előtt ) hogy egyrészt kéred a fizetés nélküli szabadságod megszakítását 2013.08.05. után ( hacsak nem jár le amúgy is, mert mondjuk eleve így kérted), másrészt hogy várandós vagy.
Ezt célszerű írásban megtenni ( ennek van nyoma).
Szóban esetleg megbeszélheted velük, hogy arra az 1-2 hétre nem fogsz visszamenni dolgozni,hanem táppénzre mész, ne számítsanak rád.
Ha a TGYÁS-t választod, előbb szintén fiz. nélküli szabit megszünteted, TGYÁS-t szintén kérheted 2013.08.05. után az ennek megfelelő formanyomtatványon, csatolva a szükséges doksikat, és juttasd el a munkáltatóhoz.
TGYÁS-od , GYED-ed ( bruttóban) max az aktuális minimálbér 2X-esének a 70%-a
, de ha a béred ennél kevesebb, akkor legfeljebb a béred 70%-a lehet ( kb annyi lesz a következő ellátásod összege, mint amit most is kapsz, a TGYÁS-ból csak 16% SZJA-t vonnak, GYED-ből 16% SZJA és 10% nyugdíjjárulékot).
Második magzat után a 90. terhességi naptól igényelhető családi adókedvezmény ( nettóban max 10ezer ft, így ez 2 gyermek után összesen max + 20 ezer Ft -ot jelenthet havonta). Ehhez kérsz egy orvosi igazolást, és egy erre rendszeresített nyomtatvánnyal együtt küldöd a munkáltatónak.
Második gyermek után + családi pótlék is jár ( születés után Államkincstárnál igényelhető) illetve egyszeri anyasági támogatás, ha legalább 4X voltál terhesgondozáson ( kiskönyvbe ez be van írva).
/Egy anyuka, aki a második babájával várandós, és jelenleg GYED-en van, ami jövő hónapban lejár./
Köszönöm szépen, ez nagyon kimerítő válasz volt!
Sikerült felidéznem pár dolgot, amit korábban már tudtam, de nagyon nem ártott, hogy emlékeztettél! :) Köszönöm!
Még egy kérdés:
A munkáltatónak akkor ugye legkésőbb a 91. naptól be kell jelentenek a várandósságomat?! Amikoris
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!