Elég ha szóban jelzem?
Figyelt kérdés
Hamarosan lejár a gyesem (1 hónap) jeleztem a munkáltató felé,hogy mennék vissza részmunkaidőben (valószínű nem tudnak foglalkoztatni,de ettől függetlenül a szabikat elkezdem kivenni) 10evem le van dolgozva.De ez a beszélgetés személyesen történt ,az gond lehet,hogy nem írásban?ma 06:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem jelezd írásban is mindenképp, legyen ennek nyoma. Esetleg írd bele a levélbe vagy email-be, hogy szóbeli vagy telefonos beszélgetésetekre hivatkozva, írásban is szeretnéd jelezni a visszatérési szándékod.
2/5 anonim válasza:
Nem, nem elég. Mindig írásban kell jelezni. 30 naopal q tervezett munkakezdes előtt, tertivevenyes ajánlott levélben
3/5 A kérdező kommentje:
Én szóltam,hogy írok levelet is,de mondták,hogy nem kell.kis cég ahol mindenki ismer mindenkit.De ugye a 30naprol lecsúsztam 😔 történhet bármi ez miatt,hogy nem írtam?
ma 07:08
5/5 anonim válasza:
A hivatalos út az, hogy tértivevényes levélben kéred a fizetés nélküli szabadságod megszűntetését 30 nappal korábban, majd a szabadságaid kiadását és a részmunkaidő biztosítását.
Vagy ugyanezt beviszed személyesen és aláíratod, hogy átvették.
Ki lehet ezt hagyni, normál munkahelyen nincs ezen problémázás, vagy vissza lehet dátumozni is akár, partnerek. De ha baj van, akkor papír nélkül simán letagadhatják ezt a beszélgetést, azt mondják nem tudtak arról, hogy vissza akarsz menni dolgozni és ott állsz patt helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!