Tudnátok nekem ajánlani Bp-en belül megbízható nőgyógyászt? Maternityben és Zoé Medben jártam már de mindkét helyen azt tapasztaltam hogy "darálják" le az embereket, a kérdéseimet sem nagyon válaszolják meg maximum 1-2 szóban...
Dr.Kisfalvi Istvánt szívből ajánlom.
Van magánrendelője, Sote2-n dolgozik amúgy:)
Szültem nàla első gyermekemet és most is nála fogok!
Szívesen adok elérhetőséget.:)
G1 intézet - Kecskeméti András
És innen jut eszembe, hogy a SOTE 1en is tudnak segíteni, van fb csoport is, ahol tudnak dokit ajánlani neked. Csaba Ákost pl dicserik sokan
Vagy, Robert Károly - Dr. Nega
Ők jutottak eszembe teherbeesési probléma témakörben
Köszönöm szépen, megnézem mindkettő dokit! :)
Igazából a Zoé Medbe jártam tegnap, ahol megijesztett az orvos, de nagyon válaszokat nem kaptam a kérdéseimre így holnap megyek egy másik nőgyógyászhoz de szeretnék egy állandó orvost, nem mindig váltogatni..
Teljesen érthető.
Talán érdemes olyat keresned aki nőgyógyász-endokrinologus
Neidan - Dr. Gulyás István, Dr. Kása Dániel, de kb bármelyik orvos onnan.
Czeizel - Dr. Harsányi Lehel
#4-es, igen megyek majd mindenképpen.
Tegnap az uh-n 2 tüszőt látott, 9 és 10 mm-eseket és most vagyok a ciklusom 14. napján, erre azt mondta hogy PCO-s vagyok.
Emiatt megyek majd holnap egy másik nőgyógyaszhoz hogy ő mit lát esetleg meg hogy a kérdéseimre normális választ kapjak mert tegnap csak annyit mondott hogy nagyon nehezen lehet gyerekem természetes úton..
Én nála voltam a fiam előtt, kb mindent meg is csinált a rendelőben. Most hogy a meddőségi cucokk álami lett nem tudom, hogy működik.
A maj napon voltam Dr. Vajda Miklósnál, aki alaposan megvizsgált, minden kérdésemre válaszolt.
A Zoé Medben "elfelejtették" a leletemre ráírni és mondani hogy van egy szép érett 20 mm-es tüszőm, PCO-nak nyoma sincs.
Köszönöm annak aki írt, én megtaláltam a nőgyógyászomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!