A gyógytornának hogyan lesz vége? Kapunk valamilyen zárójelentést? Vagy megmondják szóban nem kell többet vinni a gyereket?
Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 09:33
1/5 anonim válasza:
Konkrétabban nem tudsz kérdezni? Hol, kinek, mikor, hány éves, mi miatt, ki írta fel a tornát....
2/5 anonim válasza:
Attól függ... Ha mindenféle orvosi vélemény nélkül elviszed pl: "Dévényre", ott addig kezelgetik, amíg van pofajuk tőled pénzt lenyúlni.
Államiban meg akkor se biztosan jutsz be, ha indokolt. Ott előre meg van határozva, hogy mikor kell kontrollra menni és csak addig szól a javaslat. Addig jar a torna, míg "felírja" az orvos.
3/5 anonim válasza:
Nekem gerincferdüléssel úgy lett vége, hogy amikor gimis lettem nem tudtam járni, mert nem értem volna be egyáltalán első órára.
(5 évig jártam, sima tb-s csoportos gyógytornára, kB fél évente volt egy-egy egyéni alkalom, ahol elmondták mit kell csinálni otthon)
4/5 anonim válasza:
Nekem egy baleset után kellett járnom 12 éves koromban, fixen rá volt írva a gyógytornás beutalóra, hogy hány alkalmat kér az orvos. Utána kontrollra kellett menni, másodjára nem gyógytornát, hanem gyógyúszást írt fel, de ott megmondták, hogy 18 éves kor alatt nem fogadnak. Utána megint x alkalom gyógytornát írt fel. A tornán meg mindig mondták, hogy hányszor kell még jönni. Ez állami volt, 2000 évek eleje.
5/5 anonim válasza:
A lányommal anno fél évig jártunk, 3-4 hetente,plusz otthoni feladatokat kaptunk. Akkor hagytuk abba, mikor megszűnt a lemaradása a mozgásfejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!