Nem tudom mi tevö legyek. Nagyon el vagyok keseredve már most hogy szobán van h vetetes.. szerintetek mit tehetnek??
Kicsit durva szavak.
Mai világba apa nélkül nelvelni gyereket nem egyszerű..sajnos elkellene vetetned ha nem tudsz megadni neki mindent.De ez a te döntésed.
Rossz családba nem szabadna szülni
Az a probléma, hogy lerí az írásodból, hogy egy végletekig befolyásolható személy vagy.
Nekem ha csettint a "párod", meg megígér fűt-fát, te az a típus vagy, aki elhisz mindent.
A többit már nem is írom, mi a véleményem, mert egy rosszindulatú szemétláda leszek, tudjuk.
Van már egy gyereked, érte kell k... gyorsan talpra állnod és felelősséget vállalnod, ha nem akarod, hogy elvegyék, mert majd a rendőrség gyakori vendég lesz nálatok.
Én a meglévő gyereket is elvenném tőletek. Szerencséd, hogy nem az én hatásköröm.
Ne fogd a billentyűzetre, iszonyú tanulatlan és buta vagy.
Talán a nagy bizonyítás után nem kellett volna "egyből rajta lenni a kívánt babán", hanem mondjuk várni pár ÉVET, hogy kiderüljön, az a nagy megváltozás a kanyarban sincs.(Nem szokott, úgy kb.soha.) De gondolom, erre már nem volt időd, mert 45 vagy és fenyeget a klimax. Ja, nem, inkább 18, de baromi fontos, hogy 30 éves korodra 8 gyereket összepotyogtass.
Ha nem akarod elvetetni, add örökbe, de semmiképp ne te akard nevelni, pláne ezzel a pasival ne. Fogd a kislányod, keress egy anyaotthont, mert gondolom, nincs hova menned, a pasit meg felejtsd el. Gyerekgyártás helyett inkább iskolaba járj! Ott segítenek összeszedni magad, mert jelenleg a gyerekednek csak elrettentő példának vagy jó.
Hogy a francba lehet így írni, és fogalmazni? Ehhez nagyon tudatlannak kell lenni, nem a billentyűzetre fogni. Nem egy két betűt ütöttél el, hanem szó szerint mindeb hibás.
Ne tartsd meg a gyereket, de a párodat se, bár én nem nevezném párnak. Azt se értem, hogy 4 éve éltek külön? Vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!