Nem tudom mi tevö legyek. Nagyon el vagyok keseredve már most hogy szobán van h vetetes.. szerintetek mit tehetnek??
Figyelt kérdés
Voltam már itt ezelőtt,kiderült hogy terhes vagyok nos5 4 éve élünk külön paromal de nem olyan -okból hogy nem szeretnenk egymást. Néha iszik sokszor igeri változik utoljára bizonyítot hogy meg változott egybol rajta voltunk a kívánt baban terhességen. Azóta el telt majdnem egy hónap és újra bele vittek az italba délelőtt most azt mondta találkozunk délutánra, után neki hogy akkor meg beszéljük erre írja nekem hogy hagyjam már igy amúgy hozza teszem ivott és agresziv az italtol, erre írta hagyjam ne keresem vetesem el.. De akkor meg csak szo vollt róla h lehet terhes vagyok akkor józan alapotaban nagyon nagyon őrült neki És azt mondta ha el vetetem én járok roszzul. Én tudom az italtol ilyen senki hazi,rosszul vagyok már a tudatol sirok sírok hogy ellr kell vetetnem... Nem tudom milesz azután... Nem tudom volt e már valaki ilyenben Nem tudom mi tevo legyek. 😓😓😓😓 halotam olyat hogy anya otthonban mehetek babával és ugye a kislányomal aki most 3 evés lesz... kérnek pár be látást tanacsot én már teljesen ki vagyok 😰😰😰😯 szerintetek mit csináljak?2023. szept. 24. 19:47
11/21 anonim válasza:
Én őszintén nem tudom, hogy vállalhattál ezzel az emberrel közös gyereket... menekülj amíg nem késő. Nem értem az egész élethelyzetetek, de tégy egy szívességet magadnak és a kislányodnak, szakíts a pároddal.
12/21 anonim válasza:
Itt egyedül szegény kisgyereket sajnálom, mert neki nincs választása, veled ellentétben, aki csak a rosszat választja.
13/21 anonim válasza:
A párod alkoholista, az italtól agresszív, te meg felcsináltatod magad vele. Tényleg ilyen apát akarsz a gyerekednek? Ki tudja mikor borul el az agya és ver meg téged vagy a gyerekeket. Jobb esetben hamar egyedülálló anya leszel. Dolgozik legalább, hogy gyerektartást tudjon fizetni? Gondolom nem. Ráadásul már van egy gyereked, rá is gondolnod kell. Eleve nem kellett volna teherbe esned ilyen férfitól, és most nem lennél rosszul a gondolattól, hogy el kell vetetned. Mindenképp vetesd el, ha jót akarsz magatoknak. Az írás képed alapján elég buta lehetsz, már meg ne haragudj.
14/21 anonim válasza:
A pároddal szakíts mindenképp. Egy rossz kapcsolat viszont nem ok még a gyilkosságra.
15/21 anonim válasza:
A pároddal teljesen feleslegesen vagy ha semmi pozitívat nem kapsz ebből. A gyerek kérdést meg több oldalról megközelítheted, saját morálod szerint. Lehet abortusz, lehet hogy szociális segítséget kérsz és örökbe is adhatod. Rengetegen várnak örökbefogadható gyermekre, sőt van olyan opció hogy te válaszhatod ki kinek adod örökbe.
16/21 1Léna válasza:
Megértem a kétségbeesésed. Újra átejtett a párod akit szeretsz, de nem tud elszakadni az ivástól. Ráadásul a várandóságtól te is érzékenyebb vagy, így nehéz helyes döntést hozni.
Segítségre van szükséged.
Olyan személlyel kell megbeszélned a helyzeted és azt, hogy milyen lehetőségeid vannak akik ismerik a lakókörnyezetedben az életvédő segítő szervezeteket.
Dönteni neked kell majd, de jó ha megismered előbb a lehetőségeket.
Van kiút, de hogy számodra mi az ami elfogadható, amivel egyet tudsz érteni azt a körülményeid is befolyásolják.
Mégis csak a közös gyermeketek életéről kell gondoskodnod. Nem ő okozta ezt a nehéz helyzetet, ő csak az együttléten megfogant.
Ha beszélgetnél, írj privátban!
17/21 anonim válasza:
Lénácska a hittérítő abortuszos megjelent.
18/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Vannak anyaotthonok, ha úgy érzed, számodra ez megoldás lenne, javaslom, hogy fordulj segítő szervezetekhez. Ugyanakkor jobb, ha a párodtól távol tartod magad. Ha már az abortusz gondolata is megvisel, egy abortusz valószínűleg nagy lelki fájdalmat okozna. A nehéz helyzet ellenére is minden jót kívánok!
20/21 anonim válasza:
Kamukám, mi a büdös francnak emelted ki, ha úgyis ba$zol válaszolni bárkinek is, mert azt se tudod már, mit hazudj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!