Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyire éreztétek meg anyagil...

Mennyire éreztétek meg anyagilag,hogy otthon maradtatok a picivel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A férjem nem szeretné,hogy vissza menjek még dolgozni de félek,hogy a harmadik évig mikor már csak gyes-t kapok nagyon megéreznénk,hogy nem lenne jövedelmem( az a huszonezer forint). Máskülönben nagyon szeretném még három éves korig ha itthon lehetnénk de félek,hogy a férjem fizetése kevés lesz, mindig is dolgoztam a gyerek előtt igaz nem milliókat hoztam haza de azért jó volt ez a kis pénz is. Ti hogy látjátok?

júl. 28. 01:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%
Mi nem éreztük meg, mert rögtön egyetem után mentem szülni. Addig csak diákmunkám volt. A férjem az átlagnál picit jobban keres, így tudtunk egy átlagos színvonalon élni.
júl. 28. 13:10
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
2 éves korig is jóval kevesebbet keresek és nálunk ez most házfelújítás miatt nem annyira jó. A 3. évben az a kevés pénz semmire nem elég, mellette egy nagyon jól kereső férfinak kell lenni. Ha tehetném, akkor mindig itthon lennék a gyerekekkel.
júl. 28. 14:05
 23/25 anonim ***** válasza:
55%
Nekünk abszolút nem fér bele, hogy gyesen maradjak, úgyhogy a gyed lejárta előtt megy majd bölcsibe.
júl. 28. 17:24
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
Értem, szóval itt csak azok válasza hasznos, akiket anyagilag megvisel, ha az nő fizetése kiesik.
júl. 28. 18:02
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt csak 2 évig maradok itthon a második gyermekünkkel is. A GYED max még elég, de a GYES-t már nem engedhetjük meg magunknak azt a harmadik évet...
júl. 30. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!