Milyen volt nektek visszatérni a munkába hasonló korú gyerekek mellett és hány évig voltatok otthon?
Az első 15 hónapos, a második most féléves lesz, de lesz pár hónap átmeneti idő, mielőtt ténylegesen visszamegyek. Akkor lesz a kicsi kilenc hónapos. Szülésig dolgoztam és a két gyerek között visszamentem, most tulajdonképpen abba sem hagytam a munkát.
Az első után nehéz volt, mert kizökkentem és ugyanúgy nem aludtam. Akkoriban volt hogy a gyerek 10x kelt, végül már le sem tudtam rakni, úgyhogy mellém került. Most alszunk, de csak mert apa viszi az éjszakát a még mindig rosszalvo naggyal. Amúgy nagyszülő segít, különben nagyon nehéz lenne, így uralható. Viszont nagyon jólesik felnőtt társaság, a munka és persze a plusz pénz is.
1: Nem panaszkodom, drága, a tényeket közlöm. Hogy miért van két gyerekem, semmi közöd hozzá. Nem a kérdésre válaszoltál.
2: neked köszönöm. Én is majdnem szülésig dolgoztam.
Ugyanúgy fogsz éjszakázni, mint eddig, csak napközben teljesíteni is kell.
Sokkal többször lesznek betegek, mint eddig.
Sokkal kevesebb lesz az az idő, amikor a magánügyeidet intézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!