A munkavállalo mondhat nemet ha en megint elszeretnék menni tappenzre?
Tobb eves munkaviszonyom van a munkahelyemen ahol dolgoztam.
3 honap mulva betolti a lanyom a 2 evet, es en most tudtam meg,higy terhes vagyok.
Mondhat nemet arra a munkaltato (multi cég) hogy nem vesz vissza állomanyba majd kivennek szabadsagot, es elmennek tappenzre?
Nyilvan,hogy kapjam a tappenz osszeget illetve a csedet..
Miert tappenzcsalas terhesen elmenni tappenzre? Mindenki addig dolgozik ameddig mar a gyerek feje epp kinem bujt?
Nem olyan munkam volt amit terhesen birnek 8 oraban,(allo munka)ha mast tanitananak be az min 1 honap. Ott egyetlen terhes nőt nem latni, nem ok nelkul.
Szerintem az rosszabb es nem nevezhető tappenzcsalasnak amikor valakinek nincs kedve bejonni vagy nyaral stb (rengeteg ilyen volt) es az vesz ki beteg szabit. En ilyet soha nem tettem, csak igazi, letaglozo betegségnél vettem ki.
De kerdem en megint csak, te aki ezt kijelentetted,higy tappenzcsalo vagyok, a terhesseged hanyadik heteben maradtal otthon, es milyen munkat vegeztel? :)
De ha az állam és a törvények engedik, akkor miért legyen otthon 25ezer forinttal? Főleg hogy úton még egy kicsi gyerek.
Szerintetek elbulizni akarja azt a plusz pénzt amit kap vagy a gyerekeire költené?
Miért kellene egy nagy cég érdekeit nézni, hogy ne kelljen miatta járulékokat fizetni pár hónapig? Bár őszinte leszek pontosan nem tudom mik terhelik ilyenkor a céget. De a legtöbb ember az országban amúgy is alul van fizetve sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!