Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Lejárt a gyes 3eves lett. A...

Lejárt a gyes 3eves lett. A TB-t fizetni kell? ha nem tudok most egyből dolgozni, most hirtelen kire hagyhatnám? az ovi ősszel lesz. A gyes után milyen ellátás van amíg a kicsi oviba megy? Gondolom nem vagyunk cserbenhagyva mi anyukák..vagy😥?

Figyelt kérdés

Logikus hogy egy anya nem tud elhelyezkedni amig a gyereke nincs az oviba/bölcsibe,

(pl.nalam megszűnt a cég miután eljöttem) Akkor honnan legyen még a TB-re is pénz?

(Van tartalékom de nem tartom fernek hogy erre menjen el/csak nehogy azt gondoljátok hogy nincs 10.e ft a bankszámlámon es ez a probléma)

Tehat az oviig biztos nem fogok tudni dolgozni, addig mit kellene megigényelni hogy legyen Tb-ellatasom az oviig -azaz -6-hónapon keresztül szeptemberig.

Van vmilyen lehetőség?

márc. 5. 18:15
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Az előző szakmámra gondoltam azzal hogy kiestem a gyakorlatból ami ugyancsak az egészségügyhez köthető lenne, tehát nem tudom most vajon mit tanuljak hogy legyen vmi vállalható munkám?

Ráadásul az angol is elég jól megy es még ezen kívül 3nyelv amit mar eléggé elfelejtettem de alapszinten inkább tudnék beszélni..

márc. 21. 14:18
 42/44 anonim ***** válasza:
63%

Nem, nem mindenhol kell 12 órázni.

Mi az a gyorstalpaló? Mert okj ápoló képzés már rég nincs, ami van az 3éves! Segédápoló vagy? Ők is többet keresnek a minimálbérnél, a semminél meg amit jelenleg keresel sokkal több! Tudom évek óta kórházban dolgozom, vidéken és megyeszékhelyen is.

márc. 21. 18:47
 43/44 anonim ***** válasza:
60%

"legaljább munkákkal, amit nem szeretnék" hát hercegnő, akkor miért nem végeztél egyetemet vagy mentél könyvelőnek, ha ennyire büdös a fizikai munka?

Amúgy meg mi a legalja munka? Ágyneműt cserélni, ételt osztani? Nem minden kórházi osztályon fekszenek ám pelenkás betegek,csak szólok. Talán inkább te vagy az akinek fingja sincs!

Csak a kifogást keresed.

márc. 21. 18:51
 44/44 A kérdező kommentje:

Amikor beiratkoztam félreinformaltak mert ápolót ertettem, aztán a vizsga előtt nem sokkal, 12hós suli után megtudtam hogy nem teljesen. Egy i betű miatt!!

Általános ápolási es egészségügyi asszisztens.

Keresek munkát higyjétek el de nem talalok ezzel.

Most megint vmi továbbképzésen gondolkodok vagy pályaváltáson.

Ha már itt tartunk tippek?

Voltam külföldön korabban amit elszurtam mert elotte vegeztem 3 éves fősulit de hazakoltozes utan 6ev utan - tobb problémaba utkoztem es mashol kezdtem el dolgozni ami megszűnt szules előtt.

Mindegy caak roviden hogy nem egy olyan vagyok aki sosem tanult egyszerűen így alakult most nem reszletezem miért.

márc. 22. 06:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!