Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Babát várok, 2 hónapos terhes...

Babát várok, 2 hónapos terhes vagyok. A munkahelyen még próbaidő alatt vagyok. Ha elmegyek táppénzre(veszélyeztetett terhesség 9 kód) kirúghatnak?

Figyelt kérdés

#Próbaidő és terhesség
2021. dec. 27. 13:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%
Régebben dolgoztam egy varrodában, ahol kb. 40-50 nőt alkalmaztak. Mivel nagy volt a fluktáció, ezért sokszor vettek fel új varrónőket. Egy időszakban előfordult, hogy kb. minden ötödik újonnan felvett fiatal varrónő pár hónap után bejelentette, hogy terhes, és megy táppénzre. A tulajdonosnak annyira elege lett, hogy utána már csak középkorú, gyerekes nőket vett fel. Szerintem már sok munkáltató megnézi, hogy a GYES után munkát kereső nő mennyi ideig dolgozott az előző munkahelyén, hogy ne járjon így a következő gyereknél.
2021. dec. 27. 16:28
 22/24 anonim ***** válasza:
68%

Ajánlom: dolgozz amíg tudsz úgy a becsületes.

És gratulálok a babához!

Boldog babavarast

2021. dec. 29. 15:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok..kêrdező.. hogy döntöttél? Mi lett azóta veled?

A

2022. jan. 19. 07:56
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Mindjárt február 1!

Hogy áll a dolog?

Bírod még?

2022. jan. 25. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!