2hete adtuk be az igénylést a Gyedhez.. elvileg már a határozatnak kellene jönnie, valaki tud erről bármit hogyan működik? Ebben a hónapban én már nem is kaptam Gyest sem, pedig első körben hiánypótlásról jött vissza válasz. (azon felül van a 2hét)
24 vagyok bocs kösszi, magyar vagyok nem cigány! 2 gyerek, eljöhettek szét nézni🤪🤞 pasj, férjem te nyomorult, jó isten szomorítson meg örökre, örök nyomorúságot hozzon lelenc életedhez
23, nem emlékszek hogy mondtam volna bárhol is 4hónapot? 6.hónap után lehet igényelni a gyed extrat visszamenőleg is, akármi közbe jöhetett azért igényeltük késöbb mondjuk, már véletlenül kónyvelő ugye el sem tudott cseszni semmit ugye? Hogy ti mindenre gondoltok csak pont arra nem amire kellene, nem hiszem hogy 15 eves kis putris cigany itt nyomulna a gyakori kerdeseknel, de ez csak az en velemenyem, ti vagytok ennyire nyomik!! Naprol napra, ti hogy eltek?? Mondjatok meg?
17.es válaszod: “4hónap jár már vissza, ami nem kis pénz.“
És szülés előtt egy hónappal meg lehet igényelni szóval akkor tényleg nem négy hónap hanem akár több is.
Az a megnyilvánulás, hogy “a jó isten szomorítson meg örökre, örök nyomorúságot hozzon lelenc életedhez” tipikus kisebbségi duma.
Ennyit rólad. Kár pazarolni rád a karaktert. Eztán nem teszem.
Sok sikert a továbbiakban! ☺️
Először is, #1 ha jól tudom, akkor a GYED 180ezer Ft körül van, szerintem ez abszolút nem kis pénz egy háztartásban.
#2, nem írtam egyik választ sem eddig, de megütötte a szemem a kommented.
Én kb 2-3 év múlva tervezek szülni, de már most ezt a témát bújom. Igen, már most számolgatok, hogy a CSED után mennyire nem lesz könnyű a jelenlegi életszínvonalat tartani, ezért előre félreteszek amennyit tudok, egészségpénztárat nyitottam, már most pakolom be a pénzt oda is, hogy a babaholmikat megvegyem majd arról.
Remélhetőleg nagyon sok család felkészül így előre a gyerekvállalásra, szóval nem kell ripacskodni, de megértem, hogy felháborodtál az első kommenten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!