2hete adtuk be az igénylést a Gyedhez.. elvileg már a határozatnak kellene jönnie, valaki tud erről bármit hogyan működik? Ebben a hónapban én már nem is kaptam Gyest sem, pedig első körben hiánypótlásról jött vissza válasz. (azon felül van a 2hét)
Véletlenül napról napra él 😂😂😂
Az neked utánanézés hogy itt ír ki kérdést és nem az illetékest hívja fel?
És kapnak érdemi választ? Nem…
Azon túl, hogy meglenne az info fel per alatt ami neki fontos, nem kellene hülye libázni, elviselni hogy más beleköt abba hogy pucér seggel vállalat gyereket es gyorsabb is lenne mint itt órákig várni a haszontalan válaszokra…
Itt az egyetlen rosszmájú és mocskos szájú az a Kérdező.
Majd szétveti az ideg de csak dobálja az emojikat.
Ha ha ha! Kérdésbe mi volt rossz májúság?
Az hogy ide püffögtök egytől egyik, nem engem minősít hanem titeket! 3perc mulva te már válaszoltál egyből, jó ráérsz én mondom
Elne képzeld hogy csak dobálom, kinevetlek titeket hogy mekkora nyomorékok vagytok, igen bevallom mocskos a szám, és?? Miért ne? Ti mondjátok meg??? Pfff xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!