Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » 2hete adtuk be az igénylést a...

2hete adtuk be az igénylést a Gyedhez.. elvileg már a határozatnak kellene jönnie, valaki tud erről bármit hogyan működik? Ebben a hónapban én már nem is kaptam Gyest sem, pedig első körben hiánypótlásról jött vissza válasz. (azon felül van a 2hét)

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 23:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

Véletlenül napról napra él 😂😂😂

Az neked utánanézés hogy itt ír ki kérdést és nem az illetékest hívja fel?

2021. júl. 23. 09:14
 12/25 anonim ***** válasza:
72%
11...sokan írnak ki itt olyan kérdést amiről az illetékest meg lehetne kérdezni.
2021. júl. 23. 09:16
 13/25 anonim ***** válasza:

És kapnak érdemi választ? Nem…

Azon túl, hogy meglenne az info fel per alatt ami neki fontos, nem kellene hülye libázni, elviselni hogy más beleköt abba hogy pucér seggel vállalat gyereket es gyorsabb is lenne mint itt órákig várni a haszontalan válaszokra…

2021. júl. 23. 09:19
 14/25 anonim ***** válasza:
15%
1es vagyok. Igen, előre gyűjtögettem. Így megy normális helyeken
2021. júl. 23. 09:32
 15/25 anonim ***** válasza:
60%
1-es. Ez szupi csak a kérdés nem arról szólt, hogy ki gyűjtögetett és ki nem.
2021. júl. 23. 09:49
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

15

Olvasd el a 2.kommentet...

2021. júl. 23. 10:12
 17/25 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem napról napra élünk, ez csak egy szimpla kérdés volt de egyböl itt vannak ezek a rosszmájú k.csögök, egyéb dolgotok sincs csak itt rosszindulatoskodni! Férjes asszony vagyok, párom igényli most a Gyedet, ikrekre kapjuk elvileg visszamenöleg azaz gyerekenként hogy jobban értsétek, 4hónap jár már vissza, ami nem kis pénz. Én nem szeretem a spórólt pénzt el költeni, úgyhogy nem kevés összegről van suó. Bár nektek lehet csak zsebpénz kis mencik😁 köszönóm 10es, valaki normális is akad itt, egyébként megvolt s hiánypótlás csak nincs időm egésznap a neten lógni bocs 🙄 amugy köszi a semmit utána jártam már puszi mindenkinek és kívanok nektek NAGYON SOK JÓT🤣
2021. júl. 23. 15:16
 18/25 anonim ***** válasza:
4%

Itt az egyetlen rosszmájú és mocskos szájú az a Kérdező.

Majd szétveti az ideg de csak dobálja az emojikat.

2021. júl. 23. 15:19
 19/25 A kérdező kommentje:

Ha ha ha! Kérdésbe mi volt rossz májúság?

Az hogy ide püffögtök egytől egyik, nem engem minősít hanem titeket! 3perc mulva te már válaszoltál egyből, jó ráérsz én mondom

Elne képzeld hogy csak dobálom, kinevetlek titeket hogy mekkora nyomorékok vagytok, igen bevallom mocskos a szám, és?? Miért ne? Ti mondjátok meg??? Pfff xd

2021. júl. 23. 22:11
 20/25 anonim ***** válasza:
33%
Á, 21, kizárt, a pasi dolgozik 😂
2021. júl. 24. 06:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!