2hete adtuk be az igénylést a Gyedhez.. elvileg már a határozatnak kellene jönnie, valaki tud erről bármit hogyan működik? Ebben a hónapban én már nem is kaptam Gyest sem, pedig első körben hiánypótlásról jött vissza válasz. (azon felül van a 2hét)
Abszolút egyetértek az elsővel.
Én pl. gyűjtögettem, igen. Míg dolgoztam is mindig maradt a fizetésemből hó végén, a spóroláson felül, aminek nem vertem a valagára azért mert ott van.
Emellett ugye nem írtad hogy egyedülálló anya lennél, szóval ott kellene legyen a férjed fizetése is…
Mi van ha vele történik valami? Éhenhalsz a gyerekkel?
Hiánypótlást beadtad?
Mi köze a gyes hiánypótlásnak a gyedhez?
És gyed max van, ami azért nem egetverő összeg, a maga bruttó 230ezrével.
6, lehet másik gyerek is.
De érdekes, arra nem válaszol, megvolt-e a hiánypótlás...
Hát nekem a könyvelő adta le az igénylést egy hónappal ezelőtt és pár napja jött meg postán a határozat. Lehet valami csúszás van náluk.. :/
Ettől függetlenül a leadás után egy héttel írták meg a levelet (csak nem került gyorsan postára) és számolják is a GYEDet úgyhogy a következő hónapban biztosan megkapom az összegeket. Lehet nálad is ilyen 1 hónapos most a folyamat..
6-os. Ja itt csak olyat lehet feltenni, hogy “Másnak se jött még meg a családi? Már 2 perce késik!!!”
Én irtam a 4. választ, képzeld nem milliós fizetésből spórolok hanem 300ezresből, viszont az igényeim sem milliósak és nem a 7. hónapban jöttem rá hogy a gyerek bizony pénzbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!