10 hónapos babának miket főztök ebédre?
Sajnos nem vagyok elég kreatív, most ezeket kapja a kisfiam napi 2 tápszer mellé főtékezéseknek:
burgonya, édesburgonya, brokkoli, spenót, sóska, borsó , répa, cukkini, néhány féle üveges pl halas.
Feltétnek: hús, tojássárgája, sajt, máj.
Ti miket adtok még?
8 hónapos a heten ezeket kapta:
Sajtos petrezselymes rizs borsopurevel
Paradicsomszosz kenyérrel és csirkehussal
Baba pizza
Petrezselymes krumpli kicsit megépíritva olajon
Tökfőzelék husival
Grillezett “csirkecsevap” sült almával
Krumpli főzelék almával
Szia!
Baba pizza:
Az élesztot vízben felfuttattva lisztbol tésztát gyurok, egy pici olajjal majd kekesztem. Az arányokat sajnos nem tudom, nem szoktam mérni, de ha szeretnéd a heten csinálok a barátnőm kislányának és lemerem.
A szosz paradicsomle (nekem van házi, de vannak jó minőségű boltiak a lényeg, hogy so és fűszer mentes legyen) zoldfuszerekkel surure főzve. Most bazsalikom és snidling került bele.
Feltétnek párolt csirkemell és sajt került ra.
Nem blw-zunk, de sok mindenben tudok azonosulni. Ezt a pizzát kis szeletekre vágtam, úgy kapott belőle, nagyon jó ízzel ette.
Igaziból bármi kerülhet ra, amit eszik, próbálok olyasmiket fozni neki, amit mi is eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!