Rakott ételeket mikortól?
Figyelt kérdés
Ha pl. zöldbabot már eszik kb 1hónapja, ehet rakott zöldbabot? Minimális fûszerezéssel persze. 10 hónapos.2018. jan. 23. 14:24
1/7 anonim válasza:
Ha mindent ehet, ami benne van, adhatsz neki.
3/7 anonim válasza:
Mindent ehet, amit beeleraksz? Ezt te tudod, nem mások.
4/7 anonim válasza:
Ennyi idosen mar boven mindent amit ti.. Nem is ertem a kérdést..
5/7 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem értem, miért kellene pl. töltött káposztával etetnem egy 10 hónapost...
2018. jan. 24. 10:03
6/7 anonim válasza:
Az enyem mar 3-4honaposan azt ette amit mi akkor most mi lesz? :D nem ertem, hogy egy 10honapos mitol nem ehet mar.. :D szegeny gyerek ki marad a jobol :D aztan majd nem eszik meg semmit a nyamnyila gyerek xd
7/7 anonim válasza:
Értem miért vagy 11%os..
Nem elég, hogy olyan a stílusod, mint egy ovisé, de még a saját gyereked is veszélyezteted. Nem véletlen vannak a táblázatok, az útmutatás. Nekem orvos rokonom mondta, hogy régen biza töltött káposztát is adtak a gyereknek, nem is mindegyik nőtt fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!