Milyen rakott ételeket ismersz, ill. szoktál készíteni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 22:40
1/9 anonim válasza:
Rakott zöldség.Ugyanolyan mint a rakott karfiol csak nincs rajta tejföl,nincs benne karfiol,hanem helyette paprika van benne,cukkini,ugye van benne darált hús,rizs,kalifornia paprika és ha jól emlékszem ezeken kívül csak a sajt kell a tetejére.
2/9 anonim 

válasza:

rakott krumpli
rakott bab
rakott karfiol
rakott tészta (húsosan, édesen)
4/9 anonim 

válasza:

Én a rakott karfiolt rendszeresen, nagy kedvenc.
Van neki több variációja, de talán ez az alap:
5/9 anonim 

válasza:

kedvencem a rakott káposzta,kiadós egy kaja és annyira finom..Ezenkívűl rakott krumplit szoktam,rakott halat,rakott tésztát,húsos-krumplis ragukat is szoktam pl mézes mustáros csirke. Másik kedvencem pedig a rakott hurka,tényleg:)
6/9 A kérdező kommentje:
rakott hurka? még nem is hallottam róla
leírnád röviden hogy készül?
2012. júl. 16. 22:58
7/9 anonim 

válasza:

rakott zöldbabot, rakott karfiolt, kedvencünk a rakottkel,
rakottkrumplik különböző változatban, rakott húsos-zöldséges tészták,rakott oldalas.
Édesnek a diós-lekváros tészta.
8/9 anonim 

válasza:

rakottkarfiol
rakottzöldbab
rakottlencse
rakottkáposzta
rakottkelkáposzta
rakottkrumpli
rakott spenótos-krumpli
rakottcukkini
rakott zöldségek-többféle zöldség
rakotttészta
rakott husok
rakott halas tészták
rakottrétes
rakottpalacsinta
rakott gyümölcsös-husok
9/9 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!