Szűzérméből milyen ételeket lehet készíteni?
natúr, fokhagymásan megsütve, rántva, lecsósan, gombásan
és még vagy százféleképpen. hirtelen kell megsütni, mert nagyon puha , omlós hús. Ja, és nem kell klopfolni...:)
A szűzérme egy nagyon finom hús, én nem szoktam túlbonyolítani a készítését, mert egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Aszalt szilvával nagyon finom, mellé krumplipürével, vagy tört krumplival.
itt egy ilyesmi recept: [link]
De ezt is kipróbáltam már és nagyon finom: [link]
De találsz olyat is ami egészen különleges recept, egy hasonlót már én is csináltam, nem pont így: [link]
Hallgass az előző hozzászólóra!
Ne cicomázd túl ezt a húst,túl finom ahhoz!
Nekem gombás ízesítéssel a kedvencem,valami jó vargányával ettem legutóbb étteremben.
Az igazi brassói is szűzből készül.
Egyszer érdemes kipróbálni...
Bacönbe tekerve vagy
töltve mondjuk aszalt szilvával,
camaber sajttal-zöldborssal,
kecskesajttal.
Én van, hoy belesütöm kenyér tésztába valamilyen sűrű szósszal aszalt paradicsomossal vagy sütőtökpürével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!