Tortát szeretnék készíteni, és olyan krémmel szeretném megtölteni, amivel majd a tetejét is tudom díszíteni, adnátok nekem ebben tanácsokat?
Köszönöm szépen a válaszod!
Nem tudtam, hogy milyen krémként kell keresnem, de akkor így fogom: vajas krém! Köszönöm!
Ha tejszinben felolvasztasz étcsokit, adsz hozzá kis vajat, majd kihűlés után felvered haberővel, az is jó.
Én nemrégiben kávésat csináltam, vettem egy tiramisu krémport, fele tejszinnel. fele erős kávéval vertem habbá a tej helyett, majd adtam hozzá habtejszint, az is jó volt a közepébe és a tetejére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!