Mivel szoktad megtölteni a palacsintát?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 00:08
1/13 anonim válasza:
Túró, nutella. Külföldön élek, itt divat kristálycukorral megtölteni és erre pici citromlevet locsolni, így feltekerni - állítólag nagyon finom, nekem túl gejnek tűnik.
2/13 anonim válasza:
túró, nutella, fahéj, kakaópor, lekvár, ha sokat csinálok mindegyikkel.
3/13 anonim válasza:
nutella, sárgabarack lekvár, vaníliás puding.
hnap csinálok is <3 :)
5/13 anonim válasza:
Főzött krémmel, majd csokiöntettel nyakon öntöm, imádjuk, ez a kedvencünk. Szoktam még kakaós-lekvárost, túróst is. Ami még nálunk nagyon megy, diókrémes, majd arra is csokiöntet. Őszíbarack befőttel megtöltöm, majd vanília öntet.
6/13 anonim válasza:
Én mostanában találtam ki a friss gyümölccsel töltött palacsintát csokiöntettel nyakon öntve, sok tejszínhabbal.
Felejthetetlen :D
8/13 anonim válasza:
Nekem kedvencem a túros palacsinta, benne apróra vágott gyümölcsdarabokkal (narancs, kivi, banán, eper, bármi)
9/13 anonim válasza:
Túró, lekvár, cukrozott dió, pudingos (csok + vanília), fahéjas, kakakós
10/13 anonim válasza:
lekváros dios, kókusz krém, meggyes mákos, fahéj,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!